Loading...
 Skrιveno u raju 22 ☀  Igra sudbine 7/22 ☀  Dug moru S4/9-10 ☀  ΚυΜονι S4/30  ☀  U klincu S3/30 ☀  Koža 10 ☀  Sαn snovα 145 ☀  Ταjnα vinοve lοze 3/36  ☀  Τυnel 12  ☀  Ροseta 16  ☀  Znαm kαko dišeš 6  ☀  Ροziv 8  ☀  Dεcα zlα 10  ☀  ΒΙοκ 27/6  ☀  Zαkopane tajne S2/37  ☀  Šυτnjα S2/5-6  ☀  Kαlkαnski Krugovi S2/10  ☀  Jυžni vetαr: Να grαnici 12  ☀  Uβicε mοg οcα S6/12  ☀  Brαnilαc S2/12  ☀  Klan S3/8  ☀  ΒΙαgο Ναmα 65  ☀  Μιnυs i plυs 11-12  ☀  Južni vetar 14  ☀


Μιnυs i plυs (2021-2022)
Ocjena: N/A
Nakon samo mjesec dana poznanstva Lucija i Kruno, pomalo nepromišljeno, odlučili su se vjenčati. Nakon vjenčanja otkrivaju da ipak nije sve idilično kao što se činilo na prvi pogled. Posve su različitih karaktera i mentaliteta: ona je bezbrižna i vesela Dalmatinka, istovremeno lakomislena i površna, on je ozbiljniji, staloženiji, ali istodobno i paničar koji u svemu naslućuje katastrofu. Kada se tome pridruže i njihove osebujne obitelji, bit će potrebno mnogo ljubavi ne bi li se prevladale sve razlike.

gledaj film


Nečistα κrv (2021)
 Na granici
(2018) on IMDb
Serija prati priču o Hadži Trifunu, uglednom srpskom trgovcu, koji pokušava da očuva mir sa turskim vlastima, ali i održi svoj ugled i uticaj u Vranju, važnoj turskoj varošici u blizini granice sa oslobođenom Srbijom. Dok Trifun priprema dva sina da ga naslijede na poziciji vođe među srpskim narodom, muke mu stvaraju ne samo moćni turski begovi nego i sama njegova porodica. Trifun donosi niz teških odluka koje će kasnije uticati na njegove potomke, junake iz romana “Nečista krv”.

gledaj film


Vikend sa ćaletom (2021)
 Na granici
(2018) on IMDb
Ova mini serija od 7 epizoda, nastala po scenariju i režiji Miroslava Momčilovića od istoimenog uspešnog filma, zapravo je "tužna komedija" o odnosu oca i sina Nakon saznanja da je teško bolestan i da mu je od života ostalo još nekoliko nedelja, Kašika žarko poželi da provede vikend sa Ognjenom, 11-ogodišnjim sinom iz prethodnog braka. Kašika je sredovečni beogradski kriminalac, pripadnik stare škole, zarobljen u vremenu kada je bio u punoj snazi. Njegova bivša supruga mu izlazi u susret jer je svesna činjenice da se Kašiki bliži kraj i da je to verovatno poslednji susret oca sa sinom.
gledaj film


KLAN 1, 2 i 3. sezona (2020, 2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Ovaj potpuno originalni triler, ili bolje reći, drama sa elementima komedije, svojim stilom podseća na najbolje holivudske projekte, čiji glavni likovi sa društvene margine već posle prve epizode postaju miljenici publike. U “Klanu” će ubistvo Tigra, najvećeg mafijaškog bosa ovog dela Evrope, uzdrmati do temelja srpsko podzemlje. Mnogi žele da zauzmu Tigrovo mesto. Karte se ponovo dele i svi bi hteli svoje parče plena. Na marginama tog sveta, Šok (Aleksandar Dimitrijević) i Paša (Nedim Nezirović), provincijalci i ne preterano uspešni sitni lopovi, tek započinju svoju karijeru koja će ih dovesti do neslućenih visina.
gledaj film


Drugo ime ljubavi (2019)
U malom mjestu na moru skromno živi mlada Lola, koja brine za bolesnu bogatašicu Mariju, čiji sin Saša se nakon deset godina vraća, kako bi bio uz bolesnu majku. Igor, osuđivani kriminalac i Lolin nevjenčani suprug, koji je na služenju kazne u zatvoru, planira opljačkati Mariju i vrši pritisak na Lolu da mu pomogne. Ona, unatoč emotivnom pritisku zbog izgubljenog sina, za čiji mogući pronalazak bi im novac dobro došao, odbija Igorov plan i zbližava se s naočitim pilotom Sašom, čiji je povratak izazvao buru reakcija u Lolinom životu, ali i u njegovoj obitelji s očeve strane.
gledaj film


Zlatni dani (2020-2021)
 Na granici
(2018) on IMDb
Radnja nove humorističke serije odvija se u današnjem Beogradu i prati mladi par koji nakon propalih brakova i nakon samo 48 sati poznanstva započinje stvaranje porodice. Taman kad započnu zajednički život, mnoge porodice, komšije i prijatelji iz prethodnih brakova ulaze u njihove živote, koji svojim problemima, emocijama i avanturama pokazuju da život uvek ima svoju duhovitu stranu. Upravo ovaj humor ovu priču čini iskrenom, lekovitom i zanimljivom.
gledaj film


Slučaj porodice Bošković (2020-)
 Na granici
(2018) on IMDb
Boškovići su porodica koja živi u skromnom iznajmljenom stanu negde u Beogradu. Kroz malo uspona i beskrajno mnogo padova ove naizgled lude ali u suštini sasvim normalne porodice (jer koja je normalna?) upoznajemo svakodnevicu i ličnost likova koji su svuda oko nas ili možda baš mi, i koji zbog svoje neprilagođenosti najbolje funkcionišu baš kada su zajedno, u svom haosu, punom harmonije i ljubavi.
gledaj film


Šifra Despot(2018)
 Na granici
(2018) on IMDb
Šifra Despot je humoristička televizijska serija čije prikazivanje počinje 16 februara 2018. "Šifra Despot" je elegična socijalna komedija naravi i mentaliteta, smeštena u ambijent metropole, ali podjednako i u autentična srpska predgrađa, varošice, gradove, sela, zaseoke. Ne napuštajući ni jednog trenutka životne vratolomije glavnog junaka serije, pomalo nespretnog i taličnog, ali veoma talentovanog kompjuterskog programera Despota Despotovića, od oca Živote, penzionisanog potpukovnika i majke Rumenke, kondukterke u invalidskoj penziji, serija će u tematskom, vizuelnom i socijalnom smislu odslikati vreme u kom živimo.
gledaj film


Prava žena (2016-2017)
Ocjena: n/a
Intrige, zapleti i neočekivani obrati najkraći su opis serije koja će pred male ekrane prikovati gledatelje narednih mjeseci. Svi znamo - život servira nepredvidljive priče i baš nikad ne bira vrijeme za to. Čak i onda kad se sve čini idealno, nešto uvijek može krenuti putem koji niste birali. A roditelji ne biraju sredstva kako bi zaštitili svoju djecu, pa makar to bilo na račun njihove vlastite sreće. Donosimo priču o ocu kojeg će nesigurnost njegove vlastite kćeri natjerati da stane na loptu i u svojim zrelim godinama napokon izađe iz nikad završenog puberteta.
gledaj film


Zlatni dvori (2016-2017)
 Na granici
(2018) on IMDb

Okosnicu serije 'Zlatni dvori' čini jaka ljubavna priča između Ane, koju utjelovljuje Katarina Baban, i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek. Ane je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, obiteljskog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran. Petar će iz ljubavi prema glazbi, ali i velikog prkosa prema ocu, prihvatiti okladu da će Anu pretvoriti u glazbenu zvijezdu.
dvori


Nemoj da zvocaš (2016-2017)
 Na granici
(2018) on IMDb
Serija koja na komičan način prikazuje zajednički život tri para: mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred „krize srednjih godina i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i "mukama svakodnevice u dvoje". Najzreliji par, bivša nastavnica i policajac u penziji, igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović. Sredovečni bračni par provincijalaca će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović. Dok su u ulozi najmlađeg para našli su se Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tek započinju svoj zajednički život!
gledaj film


Crno bijeli svijet (2015-2019)
 Na granici
(2018) on IMDb
Dobrodošli u Crno-bijeli svijet, novu domaću dramsku seriju koja vas kroz 12 epizoda vodi na putovanje u ne tako davne, a istodobno tako daleke, osamdesete. Od Novog vala do pojave videorekordera, vrijeme kada su kultni bendovi, mjesta i tulumi obilježili čitavu jednu generaciju. Poseban izazov za autore je scenografska uvjerljivost Zagreba, Beograda i drugih lokacija iz 1980. Većina kultnih okupljališta ondašnje mladeži više ne postoji. Ekipa serije nastoji barem privremeno oživiti što više legendarnih mjesta koja još žive u simboličkom univerzumu milijuna ljudi od Vardara do Triglava.
gledaj film


Patrola na cesti (2016)
 Na granici
(2018) on IMDb

Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. Već prilično složene odnose unutar ove obitelji učinit će još složenijima policijska istraga vezana uz šverc preko granice koja dvojicu braće stavlja na suprotstavljene strane...
vatre ivanjske


Horvatovi (2015-2016)
 Na granici
(2018) on IMDbHorvatovi su obiteljska dramska serija s jakim elementima humora, a riječ je o adaptaciji vrlo popularne španjolske serije "Los Serrano" koja je emitirana čak osam sezona. Goran je otac triju sinova, a Bojana majka dviju kćeri i njegova srednjoškolska ljubav. Ponovni susret nakon niza godina bit će fatalan - Lili će se život okrenuti naglavačke kada se preseli u Zagreb u dom Franje Horvata, za kojeg se, u prvoj epizodi, udaje. Horvatovi time postaju jedna velika obitelj s petero djece, a prelaskom Lile i Stjepana kao novopečenih mladenaca preko kućnog praga počinju svakodnevne životne avanture.
Izvor: port.hr
vatre ivanjske


Da sam ja netko (2015)
 Na granici
(2018) on IMDb


U središtu su odnosi triju kćeri i njihovih očeva: djevojčica Dora (Helena Beljan) u čiji se život vraća otac (Goran Hajduković), sitni kriminalac i diler, redateljica Ives (Lana Barić) koja se brine o dementnom ocu (Vojislav Brajović) i producentica Nataša (Nataša Dorčić) koja odgađa suočenje s ocem (Kruno Šarić) zbog obiteljskog nasilja. Glavne likove povezuje rad na sapunici čiji je virtualni svijet iluzija postavljen kao kontrast snažnom realizmu svakodnevnog života.
vatre ivanjske


Vatre ivanjske (2014-2015)
 Na granici
(2018) on IMDb

Radnja serije smještena je u jedno malo mjesto po imenu Ivanje. Ivanje je bilo mirno mjesto dok se u njemu nije pojavila Ana Kolar, Tildina nasljednica imanja u Ivanju s kojim već godinama upravlja Božo Magdić. Njen dolazak u Ivanje izazvat će puno loših događaja, ali i dobrih trenutaka. Supruga Bože Magdića Elena Župan Magdić napravit će sve što je u njenoj moći da Anu otjera iz Ivanja i zajedno sa Božom zadrži imanje, a njena kći Klara Župan napravit će sve da Anu odvoji od Viktora, Božinog sina.
Izvor: wikipedia.hr
vatre ivanjske


Jedne letnje noći (2015)
 Na granici
(2018) on IMDbEkranizacija romana "To je bilo jedne noći na Jadranu" poznate spisateljice Milice Jakovljević koja je pisala pod pseudonimom Mir-Jam. Krinka i Lola Branković su dvije sestre u ranim dvadesetim, obje veoma privlačne i zanimljive, iako potpuno različite. Krinka je povučena, voli sanjariti i nije baš zainteresirana za ljubav. Lola je njezina suprotnost – iako je rano ostala udovica još ima puno želje za životom i jako voli druženja s muškarcima. Jednog ljeta njih dvije sa svojom majkom odlaze na putovanje brodom u Veneciju, pa na Rab. Ljetovanje i Krinkin susret sa Dubravkom, a Lolin sa Žarkom zauvijek će im promijeniti živote...
gledaj film


Urgentni centar (2015, 2018)
 Na granici
(2018) on IMDb
Serija prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić , uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Perić , a njegov starijeg kolege Ivanu Jevtoviću. Oni se svakodnevno bore sa za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Čak kada doktoru Marku Pavloviću jedna privatna klinika ponudi duplo veću platu I bolje uslove, on se vraća u Urgentni centar.
gledaj film


Glas naroda (2014)
 Na granici
(2018) on IMDbGlavni junak Mate Gugić (Draško Zidar) novopečeni je načelnik jedne općine u dalmatinskom zaleđu. Mate je častohlepan, bez političkog iskustva, a i bez fakulteta, ali u svom političkom djelovanju - barem tako on tvrdi - samo osluškuje "glas naroda". U praksi to znači da su mu prioriteti jasno posloženi: osigurati položaj, napuniti želudac na račun općine i tu i tamo srediti kakav poslić za nekog od mnogobrojnih rođaka. Pokvareniji od Mate je tajnik općine Mario Pokuda (Frano Maškovic). Bezočni laskavac, koristi šefovu naivnost pa tako svaki načelnikov potez u konačnici ima samo jednu svrhu i rezultat, a to je Pokudina materijalna korist.
gledaj film


Žene sa Dedinja (2011-2015) 1, 2. i 3. sezona
 Na granici
(2018) on IMDbGlavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve:: Čarna Malbaš (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović (Irena Mičijević) je gnevni advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit (Lena Bogdanović) promiskuitetna vajarka. Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin, povodom useljenja u novu velelepnu kuću na Dedinju, u koju su se tek doselili iz Kragujevca. Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije...
gledaj film
Loading...