Loading...
penis gels
NOVO: Preživeti Beograd 1-2  ☺ Na granici 2 Ep. 29  ☺ Drugo ime ljubavi 33  ☺ Crveni mesec 11 ☺ Nek’ ide život 11  ☺ Dug moru 3  ☺ Ujka - novi horizonti 8-9  ☺ Žigosani u reketu 44  ☺ Pogrešan čovjek 180  ☺ PET ep. 11  ☺ Besa 12  ☺ Jutro će promeniti sve 39 ☺


Vrata do vrata (2019)
 Na granici
(2018) on IMDb
Radnja ove serije odlično prikazuje sliku kako u stvarnom životu funkcionišu komšijski odnosi u jednoj sasvim običnoj zgradi. Naizgled jednostavni životi stanara koji zapadaju u komične sitacije nesmejaće vas do suza.

Rađena po originalnoj francuskoj hit seriji “Moje drage komšije”, a po prvi put adaptirana na srpski jezik, serija o dogodovštinama živopisnih stanara vratiće dobro raspoloženje i osmeh na lica svih ljubitelja sitkoma.
gledaj film


Konak kod Hilmije (2018)
 Na granici
(2018) on IMDb

Serija Konak kod Hilmije može porediti sa „Alo, Alo” ali da je to više njegov dug žanru partizanskog filma iz humorističkog ugla.
Naime, u konak "Kod Hilmije" navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, pa sve do njemačkih vojnika i komandanta grada Štumbafirera Šilinga, gde jedni drugima ispred nosa kuju zavere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa. Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalaci sakiveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do njemačkog skladišta oružja.
gledaj film


Na terapiji (2009) - srpska serija
 Na granici
(2018) on IMDbSerija "Na terapiji" bazirana je na izraelskoj seriji "Be Tipul" autora Hagajia Levija koja je doživela veliki uspeh u Izraelu i u međuvremenu postala jedna od najboljih izraelskih dramskih ostvarenja ikada.
Radnja serije prati psihoterapeuta Ljubomira Božinovića kroz njegove nedeljne seanse sa klijentima, uključujući i susrete sa sopstvenom terapeutkinjom i mentorom. Serija se sastoji iz pet linija priče koje se odvijaju u vremenskom intervalu od devet nedelja. Tokom serije sudbine glavnih junaka (pacijenata i njihovih terapeuta) se prepliću međusobno i njihov odnos tokom seanse bitno menja njihove privatne živote.
gledaj film


Na terapiji (2013) - hrvatska serija
 Na granici
(2018) on IMDb
Serija je nastala prema izvorno izraelskom formatu, a do sada je uspješno emitirana u 14 zemalja, te na HBO-u. Dosadašnji uspjeh i gledanost serije u svim zemljama ukazuje na odličan i nadasve ozbiljan dramski proizvod. Radnja serije prati psihoterapeuta kroz njegove tjedne seanse s klijentima, uključujući i susrete s vlastitom terapeutkinjom i mentoricom. Svaki klijent ima specifične osobne probleme i poteškoće koje u suradnji s terapeutom pokušava "otkloniti" ne znajući i ne sluteći kamo će ih terapija zapravo odvesti...
gledaj film


Mamutica (2008)
 Na granici
(2018) on IMDb
Mamutica je kriminalistička serija (20 epizoda po 45 minuta) koja je ime dobila po istoimenoj zgradi u novozagrebačkom naselju Travno, najvećoj stambenoj zgradi u Hrvatskoj. Glavni je lik serije Božidar Kovačević, zvani Božo, umirovljeni policijski inspektor, koji je otpušten iz službe u najboljim godinama jer je zbog alkohola napravio niz ozbiljnih propusta. Rastavljenog bivšeg alkoholičara, čije je "sve vrijeme ovog svijeta, a još je u punoj snazi", stanari "Mamutice" biraju za kućepazitelja, oslanjajući se pritom prvenstveno na njegovu profesionalnu prošlost.
gledaj film


Policijska patrola 2014,2015)
 Na granici
(2018) on IMDb

Dokumentarna serija "Policijska patrola“ upoznat će nas s uzbudljivim životom hrvatskih policajaca i tako nam približiti realni svijet čuvara reda viđen iz njihove perspektive, bez ikakvih rekonstrukcija ili namještanja scena i situacija. Po uzoru na strane serije slične tematike, televizijske kamere ulaze u najskrivenije kutke policijske postaje i pokazuju svijet iz perspektive policajaca. Događaji prikazani u serijalu su stvarni, nema rekonstrukcija niti namještenih situacija.
gledaj film


Odmori se, zaslužio si (2006-2013)
 Na granici
(2018) on IMDb
Otac Marko, glava obitelji Kosmički, šef prodaje u nekom izvoznom poduzeću, uvijek pomalo mrzovoljan i ljutit, u stalnom je konfliktu s ostalim članovima obitelji, ali je zapravo vrlo osjetljiva i topla osoba. Majka Ruža, tipična kućanica, koja brižno nastoji održati mir i harmoniju u kući, te troje djece, sinovi Neno i Dudo, i kći Biba. Neno je redatelj televizijske dječje emisije, hipohondar i ženskar. Za razliku od njega, Dudo je praktičar, kombinator, stalno u sumnjivim poslovima kupnje i prodaje stare i švercane robe. I napokon Biba, bezbrižna i vedra, vječna studentica.
gledaj film


Naše malo misto (1971) - (13 epizoda)
 Na granici
(2018) on IMDbSerija prikazuje život u malom dalmatinskom mjestu sredinom prošlog stoljeća, kroz prizmu pisanja kronike mjesta, koju vodi amaterski kroničar, mjesni poštar Andrija Bombišta (Mirko Vojković), prateći dogodovštine doktora (dotura) Luigija (Karlo Bulić), njegove Bepine (Asja Kisić), Roka Prča (Boris Dvornik), Načelnika (Vladimir Medar), Brice, Postolara i drugih. Naše malo misto jedno je od najboljih i najpopularnijih djela hrvatske kinematografije. Do danas je reprizirano devet puta. Ogledna epizoda snimljena je u Vranjicu kod Splita. Serija vremenski obuhvaća razdoblje od vremena neposredno pred Drugi svjetski rat do razdoblja prvih gospodarskih liberalizacija prema zapadu nakon Drugog svjetskog rata.
gledaj film


Drug Crni u NOB-u (2013)
 Na granici
(2018) on IMDbApril 1941. Srbija je porobljena i rasparčana. U trenutku kada su joj „silom oduzete teritorije“, kada joj je prekršen „teritorijalni integritet i suverenitet“, kada Evropa pod dominacijom Nemačke „na silu uvodi svoja pravila u Srbiju“, u Beogradu se rađa pokret otpora. Rodoljubi različitih shvatanja o borbi za dobrobit naroda pokušaće da okupatoru pomrse račune.
gledaj film


Top lista nadrealista (1984,1991)
 Na granici
(2018) on IMDbTop lista nadrealista je startovala 1981. kao deo emisije Primus na Radio Sarajevu, a 1984. je izrodila i televizijsku seriju. Tokom nekoliko meseci krajem 1984. i početkom 1985. emisija je bila ukinuta. Deo postave koja je stvorila emisiju, većina njih i glumci i pisci, su bili članovi rok grupe Zabranjeno pušenje. Tokom koncerta u Rijeci, pevač grupe i jedan od članova Nadrealista Nele Karajlić je napravio igru rečima nakon što se pokvarilo pojačalo marke Maršal, kazavši: „Crk'o Maršal! Mislim na pojačalo“, uplevši u nju preminulog Josipa Broza Tita, koji je imao vojnički čin istog imena. Grupa i emisija su verbalno napadnuti od strane nekoliko komunističkih organizacija i Nadrealisti su morali da ostanu izvan pažnje javnosti neko vreme. Emisija se nastavila u proleće 1985, bez mnogo protivljenja.
gledaj film


Pod sretnom zvijezdom (2011) - NOVO!
Ocjena: n/a'Pod sretnom zvijezdom' prije svega je priča o ljubavi, strasti, izgubljenom povjerenjui pronađenom prijateljstvu. Osim ljubavnih priča i potrage za ljubavlju serija donosi i napetu kriminalističku priču, slučaj misterioznog ubojstva. Serija započinje s četiri prijateljice koje u restoranu u dobrom raspoloženju slave Elizabetin četrdeseti rođendan, ulazak prve među njima u svijet zrelih žena. Uz večeru i čašu ekskluzivnog vina vesele se ponovnom okupljanju i svom prijateljstvu, uz ponešto sjete prepričavaju anegdote iz mladosti. Prije nego što će se razići, svaka zaželi jednu želju, a onda sve zajedno puhnu u svjećice na rođendanskoj torti. Prijateljice i ne slute da će im se već sljedećeg jutra želje početi ostvarivati, iako ne baš na način kako bi to željele.
gledaj film


Kapelski kresovi (1975)
 Na granici
(2018) on IMDb


Serija "Kapelski kresovi", snimljena 1975. godine prema istoimenom romanu Veljka Kovačevića, književnika i španjolskog borca, govori o dramatičnom rastu ustanka 1941. godine u Gorskom kotaru i Primorju. Kao i roman, serija počiva na sjećanju autora, povijesnog svjedoka tih događaja i obiluje likovima čija su imena prešla u legendu i sjećanja. No, ne valja u njima, kao ni u cjelini serije, vidjeti tek puki dokument jednog razdoblja, već ponajprije umjetničku transformaciju stvarnosti.
gledaj film


Duga mračna noć (2004)
 Na granici
(2018) on IMDbMalo, mirno slavonsko selo zahvatio je 1941. godine vihor rata i stavio njegove stanovnike pred mučna iskušenja. Nevolje će otežati i činjenica da je selo napučeno i njemačkim življem, koje je tu starosjedilačko, duže od dvije stotine godina. Rat zgušnjava čovjeka, traži od njega da donese u trenutku odluke za koje bi u miru trebao možda i cijeli život... Suočit ćemo se s čudesnim kolopletom ljudskih sudbina na prostoru sjeverne Hrvatske (Slavonija), u kojem su još od vremena carice Marije Terezije u 18. stoljeću doseljeni Nijemci živjeli u miru i slozi sa svojim hrvatskim domaćinom. Sve do početka Drugog svjetskog rata. Ludilo političkih podjela na komuniste i fašiste Hrvati i Nijemci tragično su platili.
gledaj film


 Na granici
(2018) on IMDb
Ovo je priča o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i „svojim mestom“ u svetu... U raskoraku između rane mladosti koja im izmiče i odraslog doba, naši likovi pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate "kuda dalje". Kroz borbu sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju...
gledaj film
Loading...