tablete za mrsavljenje
 Skrιveno u raju 22 ☀  Igra sudbine 7/22 ☀  Dug moru S4/9-10 ☀  ΚυΜονι S4/30  ☀  U klincu S3/30 ☀  Koža 10 ☀  Sαn snovα 145 ☀  Ταjnα vinοve lοze 3/36  ☀  Τυnel 12  ☀  Ροseta 16  ☀  Znαm kαko dišeš 6  ☀  Ροziv 8  ☀  Dεcα zlα 10  ☀  ΒΙοκ 27/6  ☀  Zαkopane tajne S2/37  ☀  Šυτnjα S2/5-6  ☀  Kαlkαnski Krugovi S2/10  ☀  Jυžni vetαr: Να grαnici 12  ☀  Uβicε mοg οcα S6/12  ☀  Brαnilαc S2/12  ☀  Klan S3/8  ☀  ΒΙαgο Ναmα 65  ☀  Μιnυs i plυs 11-12  ☀  Južni vetar 14  ☀


Područje bez signala (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb

Dvojica Zagrepčana, poduzetni Oleg i njegov samozatajni bratić Nikola, dolaze u zabačeni gradić Nuštin kako bi pokrenuli odavno propalu tvornicu turbina u kojoj je nekoć bila zaposlena većina (danas uglavnom odseljenih ili nezaposlenih) mještana. Cilj je marokanskom naručitelju isporučiti turbinu kakva se danas više nigdje ne proizvodi. Unatoč inicijalnom otporu i preprekama, stvari se počinju pokretati, ali se otvaraju i stari sukobi i traume - te nastaju nove...
Gledaj film


Kυmovi (2022-2023)
 Na granici
(2018) on IMDb

Radnja serije vodi nas u mjesto Zaglav, cesta koja ide prema zabačenom kraju dijeli Zaglave na dva suprotstavljena tabora, s jedne strane je obitelj Macan, novopečeni bogataši i gastarbajteri, a s druge strane je obitelj Akrap, vlastodršci i starosjedioci. Dok u sredini je obitelj Gotovac, kriminalna gospoda iz velegrada. Sve tri obitelji povezane su kumstvom i interesom sukobit će se u utrci za novcem i odlučivati o sudbini mjesta.
Gledaj film


Doba υskokα (2021)
 Na granici
(2018) on IMDb

Radnja je smještena u Senj u 16. stoljeću. Tada je Senj bio središte jednih od najpoznatijih mediteranskih gusara, uskoka, koji su ujedno bili i vjerojatno posljednji europski križari, budući su se smatrali Božjim ratnicima u svetom ratu protiv Osmanlija. Njihova borba protiv Osmanlija, ali i protiv omražene Venecije, predmet je mnogih narodnih legendi. Uskoci su zapamćeni kao dovitljivi pljačkaši, vješti pomorci te kao heroji koje je dalmatinsko pučanstvo voljelo zbog njihova prkosa i otpora Veneciji i Osmanskom Carstvu.
Gledaj film


Κljun (2021/22)
 Na granici
(2018) on IMDb

Sοnja Κljun mlada je, ambiciozna detektivka, željna dokazati da je njezina istančana intuicija ispravna - navodno samoubojstvo u mirnoj Subotici krije daleko ozbiljnije tajne nego što se čini na prvi pogled. Sonjino preseljenje u Suboticu pokrenuti će lavinu događaja koji će otkriti duboko zakopane tajne vezane uz tajanstvenu organizaciju, ali i Sonjinu prošlost. Profinjena intuicija nije svojstvena samo Sonji, već i njezinoj desetogodišnjoj kćeri čiji se neobični snovi vezani uz majčin posao počinju ostvarivati...
Gledaj film


Kosti (2020/21)
 Na granici
(2018) on IMDbSerija Kosti donosi priču o Banjaluci koju na svim nivoima razjeda korupcija. Ironija serije je da se dva glavna junaka zovu istim imenom – Kosta. Kosta Govoruša (glumi ga Jovo Maksić), izbeglica iz Krajine, pokušava da održi glavu iznad vode radeći najteže fizičke poslove. Političar u usponu Kosta Gajić (Ljubiša Savanović) i njegova otuđena supruga Zorica (Milica Janevski), direktorka marketinške agencije, pripadaju banjalučkoj eliti. Sudbina dvojice Kosta se ukršta nakon krvavog čina odmazde (u završnici treće epizode) koji će protresti sve junake i uticati na njihovu sudbinu.
Gledaj film


Švindleri (2020)
 Na granici
(2018) on IMDb
Radnja serije smeštena je u Kraljevinu Jugoslaviju između dva svetska rata, u učmalu Palanku. Dvojica neuspelih članova Uličnog sindikata, Ika i Boža, saznaju da je u njhovoj rodnoj Palanci izvučen dobitnik Turističke lutrije Jadranske straže, pod pokroviteljskom kralja Petra II (koliko god zvučalo uvrnuto, ova lutrija je stvarno postojala i njeni dobitnici zaista su izvučeni 1930. godine). U potrazi za dobitnikom, i u nadi da će nekako ogrebati o milion dinara koji dobitniku pripadaju, oni kreću za Palanku… Tamo će morati da se suoče sa nerazjašnjenim palanačkim skandalom koji je obojio njihovu mladost. U tom smislu, Švindleri su i ironična, crnohumorna priča o odrastanju, sazrevanju i iskupljenju.
Gledaj film


Na granici SEZONA 2 (2019-2020)
 Na granici
(2018) on IMDbHoće li ljubav ugroziti ilegalne poslove od kojih živi cijelo selo?

Zorka je oteta i zatočena u kolibi svojih otmičara, Ljube i njegove sestre Ljubice. U središtu dramske serije Na granici je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja na povratku iz Zagreba u svoje rodno selo propušta autobus i upoznaje novog graničnog policajca koji je poslan kako bi stao na kraj krijumčarenju iz BiH u Hrvatsku. Zorka, glava kuće i glavni vođa ilegalnog biznisa kriomčarenja duhana i ostalih dobara preko granice, mnogo vjeruje Petri te ju uvodi u posao da bi ju jednoga dana mogla nasljediti.
Gledaj film


Na granici SEZONA 1 (2018-2019)U središtu dramske serije Na granici je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja na povratku iz Zagreba u svoje rodno selo propušta autobus i upoznaje novog graničnog policajca koji je poslan kako bi stao na kraj krijumčarenju iz BiH u Hrvatsku. Zorka, glava kuće i glavni vođa ilegalnog biznisa kriomčarenja duhana i ostalih dobara preko granice, mnogo vjeruje Petri te ju uvodi u posao da bi ju jednoga dana mogla nasljediti. Od ilegalnog biznisa živi cijelo selo, a Petra postaje glavna udavača u tom malom mjestu.
Gledaj film


Čista ljubav (2017–2018)


Priča se gradi oko samohranog oca Tome (Ivan Herceg), kojeg je supruga Helena napustila i otišla u inozemstvo te ga ostavila sa zajedičkom kćerkicom Mašom. Tomina žena Helena se teško nosila s neimaštinom i nedaćama koje su ih zadesile i krivila je Tomu što nije bio mudriji i šutio. Kako bi pomogla obitelji, otišla je raditi u Njemačku, čistiti stan bogatom muškarcu. Nedugo nakon što je otišla, javila je Tomi da se zaljubila u šefa i da se ne vraća. Tako Tomo ostaje sam s petogodišnjom kćeri Mašom koju obožava. Sve te nepravde i udarci Tomu nisu ogročili, ali ga jesu učinili opreznijim i sumnjičavijim prema životu i ljudima. Povukao se od svega, vratio kući, brine za kćer i radi posao kojeg bi se mnogi sramili.
Gledaj film


Istine i laži - sezona 1 (2017)
 Na granici
(2018) on IMDb


Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima. Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu...
Gledaj film


Istine i laži - sezona 2 (2018)Sve počinje od jedne maturske večeri. To veče spaja Pavla i Marinu, najpopularnije tinejdžere u školi, sa Nikolom, Kristinom i Slobom, najpoznatijim autsajderima škole. Ta noć, ispunjena uzbuđenjima, glasnom muzikom i alkoholom, ostaće im svima u sećanju kao kraj jedne ere, i početak nove faze u njihovim životima. Dvadesetak godina kasnije, njihovi životi se ponovo ukrštaju. Pavle i Marina su u ne tako srećnom braku, imaju sina koji je i sam tinejdžer, a Nikola, Kristina i Sloba žive živote kao da se u tih dvadeset godina ništa nije promenilo - i dalje poštujući zakletvu koju su položili pre mnogo vremena, da nikada neće imati stalan posao, ni ozbiljnu vezu, ni porodicu...
Gledaj film


Istine i laži - sezona 3 (2019)
Nove epizode hit serije "Istine i laži" je rolerkoster koji će potpuno iznenaditi publiku. Sve na šta ste se kladili - ispostaviće se kao netačno. Bili ste na pogrešnom tragu, jer ova sezona nije puna neočekivanih obrta - ona jeste neočekivani obrt. I bez brige, glavni junaci će uskočiti na tu vožnju na visini zadatka. Tek u ovoj sezoni, publici će postati jasno ko je zapravo ko, od kakvog je materijala i kako se nosi sa svojim lažima, a kako sa svojim istinama. Ova sezona će vas bukvalno oduvati!
Gledaj film


Ponos Ratkajevih (2007–2008)
 Na granici
(2018) on IMDb


U središtu radnje ove izuzetno uspješne domace serije je plemićka obitelj Ratkaj i njihov patrijarh Karlo pl. Ratkaj. No, pravi vođa obitelji je grofica Antonija, jedina prava plemkinja u obitelji i nikako se ne odriče starih ideala. Ubrzo se obitelj seli iz Zagreba u dvorac Miljana gdje grofica Veronika susreće svoju ljubav iz mladosti, proizvođača alkoholnih pića Josipa Jurića. Iz Beča se vraća Krsto pl. Ratkaj i zaljubljuje se u Helenu Jurić, koja nikako ne odgovara njegovoj obitelji s obzirom da nije plemićkog staleža. Isabela Ratkaj se pak zaljubljuje u pokvarenog oficira Nemanju Lazarevića. Isto tako, podmukla plemkinja Sofija Walkovska pokušava spojiti svoju kćerku Lotte s Krstom kako bi ponovno stekla plemićki status kojeg je davno izgubila. U vihoru rata odvijaju se jedne od najljepših ljubavnih priča ikad ispričanih.
Gledaj film


Najbolje godine (2009- 2011) - Serija
Ocjena: n/a


Modernu gradsku curu Lorenu Levaj na selo će dovesti igra vrlo neobičnih i sudbonosnih okolnosti. Nakon što proživi najgori dan u životu put je nanosi na put za Dragošje. Zahvaljujući njenoj sklonosti nesporazumima i sitnim nespretnostima ove simpatične djevojke njen će se boravak u malenom selu nenadano produljiti. Jedan koban dan bit će dovoljan da se Lorena zamjeri osobi kojoj se nikako nije smjela zamjeriti i da prouzrokuje pravi požar koji će njenu sudbinu zapečatiti do daljnjega. Stari obiteljski posjed postaje njen novi dom, a maleno selo i njegovi stanovnici njezin čitav svijet. Gledatelji će tako dobiti priliku svjedočiti životne uspone i padove ljudi koji neodoljivo podsjećaju na naše vlastite susjede, rođake, roditelje ili prijatelje.
gledaj film


Dobre namjere (2007–2008)
 Na granici
(2018) on IMDb
U središtu priče je tajkunska obitelj Deverić. Na njezinom čelu je tvorničar Tomislav Deverić koji sa suprugom Barbarom ima 2 odrasla sina − odgovornog pravnika Darija i estradnog menadžera Vjerana, ujedno ovisnika o kocki kojeg u šaci drži brutalni kamatar Dino Ljubas. Najbolji prijatelji braće Deverić su Ivan Kolić, beskarakterni bankar oženjen patologinjom Ladom i Ante Bakula, mutni građevinski poduzetnik oženjen domaćicom Tonkom. Kad se Tomislav ubije pod sumnjivim okolnostima, ostavivši obitelji još sumnjivije dugove, počinje koloplet prijevara, ubojstava i korupcije u kojem će se na najgori mogući način ispreplesti sudbine Deverića i njihovih prijatelja...
Gledaj film


Kuda idu divlje svinje (1971) - 10 epizoda
 Na granici
(2018) on IMDbKuda idu divlje svinje je serija TV Zagreb, snimljena 1971. godine. Serija ima 10 epizoda. Scenarij je napisao Ivo Štivičić, a režirao je Ivan Hetrih. Radnja serije odvija se 1943. godine na periferiji Zagreba i opisuje sukobe dvije konkurentske švercerske ekipe. Jednu predvodi Crni Roko (Ljubiša Samardžić), a drugu Veriga (Jovan Ličina), dok se sve događa pod budnim okom žandarmerijskog narednika Mile Vrbice (Fabijan Šovagović). Iako je snimljena sedamdesetih godina, u seriji nema ni traga od partizana, revolucije ili drugih ideoloških elementa tipičnih za serije iz tog perioda. Unatoč tome emitirala se zahvaljujući zauzimanju književnika Miroslava Krleže i političara Vladimira Bakarića.
gledaj film


Jelenko (1980) (13 epizoda)
 Na granici
(2018) on IMDb
Radnja ove omiljene domace serije locirana je u gorski kraj. Hrabrost djece, lane koje odrasta u jelena, dvojica simpatičnih "negativaca", opasan krivolovac kojeg na kraju kazni priroda, prve dječje ljubavi - to su elementi i likovi ove zanimljive serije koju su s istim zanimanjem pratiti djeca, kao i odrasli gledatelji.
Redatelj: Obrad Gluščević Glumci: Milan Luketić, Ramiz Pašić, Zvonko Lepetić, Špiro Guberina, Fabijan Sovagovic, Ivo Serdar, Zlatko Madunić, Marija Sekelez, Rade Marković, Miloš Kandić, Finka Budak, Miroslav Mrđa, Željko Kovačević
gledaj film


Smrt jugoslavije (1995 - BBC - 9 epizoda)
 Na granici
(2018) on IMDb

Što je uzrok raspada Jugoslavije, tko je bio glavni krivac i zašto se raspad pretvorio u brutalnu krvavu agresiju? Dokumentarni film u 6 dijelova britanskog BBC-a “Smrt Jugoslavije” daje prave odgovore na ta pitanja. BBC-ovi su autori objektivno i nepristrano ispričali pozadinu raspada federacije. Šestodijelnu seriju “Smrt Jugoslavije” vrijedi pogledati jer dosad još nitko nije tako na filmskoj vrpci ispričao našu nedavnu prošlost kao što je to učinio BBC u tom filmu. .
gledaj film


Naša mala klinika (2004 - 2007) - Hrvatska

  hrvatska humoristična serija  
 Na granici
(2018) on IMDb


Kultna i nagrađivana humoristična serija nastala pod redateljskom palicom Branka Đurića jedna je od najgledanijih u svom žanru i modernoj TV povijesti. Likovi koje je 'iznjedrila' 'Naša mala klinika' nasmijavali su sve generacije pred malim ekranima, a duhovito govori o zgodama i nezgodama u jednoj osebujnoj klinici. Humoristična serija 'Naša mala klinika' osvojila je 2007. godine tri nagrade Večernjakov ekran za najbolju seriju, glumca i glumicu.
gledaj film


Naša mala klinika (2007) - Srbija

  srpska humoristička serija  
 Na granici
(2018) on IMDb

U maloj klinici na kraju grada se među pacijentima i doktorima, pored ozbiljnih stvari, kao što je opstanak klinike, deševaju se i brojne komične peripetije koje će nas nasmejati do suza. Klinika je u katastrofalnom finansijskom stanju. U njoj važe stroga sigurnosna i druga pravila koja je postavila direktorka Popić, koju svi iza leđa zovu pogrdnim imenima. Glavni heroj i doktora i pacijenata je portir Veso. On svakoga dana sedi u portirnici i predstavlja prvo mesto susreta spoljeg sveta sa klinikom...
gledaj film


Obični ljudi(2006-2007)
 Na granici
(2018) on IMDb


"Obični ljudi" urbana je priča koja prati život triju sestara i njihovih roditelja glumaca. Svaka od sestara ima potpuno različit životni put. Na različit način u njihovom životu i životima ljudi koji ih okružuju, prelamaju se i njihove frustracije iz djetinjstva: odlaskom njihove majke Karoline kad je Vanji bilo 11, Matiji 7, a Saši su tada bile 3 godine. Susrećemo ih u trenutku kad svaka ima svoj samostalan život.
gledaj film


IMDb
gledaj film
 

 
   


IMDb


Loading...