Loading...
 ΚυΜονι 159  ☀  Od jutrα do sutrα 57  ☀  Ρορadija 1  ☀  Rαdio Milevα S3/26  ☀  Igra sudbine 597  ☀  Brαnilαc S2/7  ☀  Klan S3/8  ☀  Zlατni dečko 5  ☀  U ΚΙιnču 30  ☀  Μαlα suprugα 92-93 ☀  Kolo sreće 216-217  ☀  Držανni sΙužbenik 12  ☀  Tαjna vinovε lozε 38  ☀  Područje bez signala 6  ☀  Μοćναrα 11  ☀  Šυτnjα 6  ☀  ΒΙαgο Ναmα 65  ☀  Μιnυs i plυs 11-12  ☀  ΒΙοκ 27/6  ☀  ΝεsταΙι S2/4  ☀  Καmιοndžije S2/12  ☀  Սβιcε Μοg Οcα 12  ☀  Dar mar (S2) 52  ☀  Αzbuka našeg živοta 10  ☀  Βεsα  ☀  Dinastija 61  ☀  Junaci našeg doba (S2) 24  ☀  Dug moru S2/13  ☀  Κljun 10  ☀  Žigosani u reketu S02.E44  ☀  Južni vetar 14  ☀


U ΚΙιnču (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Iskrena priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iu srednjoškolskog peridoa postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvariju ili se razočaravaju u svoje ambicije. Protagonisti serije su članovi porodice Kovač - bračni par Mira i Velja koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka, pratimo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji. Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.
gledaj film


Μαlα suprugα (2022)
n/a
Đurđica (Srna Đenadić) je otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac. Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Milana (Miodrag Berić)i ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša....
gledaj film


Od jutrα do sutrα (2022)
n/a
Radnja serije je smeštena u TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko i Srna. Gledaoci ih obožavaju, a osim što su kolege, njih dvoje su i supružnici. Ipak, ono što na malim ekranima deluje idilično, po gašenju kamera postaje prava noćna mora. Srna je nežna, ali istrajna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro. Marko je zgodan, harizmatičan i obožavan, ali je i spreman da „gazi preko leševa” da bi ostvario ono što je naumio.
gledaj film


Zlατni dečko (2022)
n/a
Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smjeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspijeva u tome. Za to vrijeme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju. Kad se slamarica potrošila, Čaki upada u finansijske probleme zbog kockanja i primoran je da “prebije” svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju svojim menadžerskim pravima na Denisa, čime izdaje Denisovo povjerenje.
gledaj film


Ρορadija (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Serija prati atraktivnu lepoticu koja dolazi iz Njujorka i njenog muža, lokalnog sveštenika. Uprkos različitim stilovima života i očekivanjima, među njih se razvija strasna veza koja se pretvara u ljubav i biva krunisana brakom. Zbog ljubavi sa popom, atraktivna lepotica pristaje da život sa njim nastavi na selu. Serija ima intrigantan zaplet, jer lokalna zajednica nije oduševljena što im je lepotica iz inostranstva zavela verskog starešinu.
gledaj film
Loading...