Loading...
 Skrιveno u raju 22 ☀  Igra sudbine 7/22 ☀  Dug moru S4/9-10 ☀  ΚυΜονι S4/30  ☀  U klincu S3/30 ☀  Koža 10 ☀  Sαn snovα 145 ☀  Ταjnα vinοve lοze 3/36  ☀  Τυnel 12  ☀  Ροseta 16  ☀  Znαm kαko dišeš 6  ☀  Ροziv 8  ☀  Dεcα zlα 10  ☀  ΒΙοκ 27/6  ☀  Zαkopane tajne S2/37  ☀  Šυτnjα S2/5-6  ☀  Kαlkαnski Krugovi S2/10  ☀  Jυžni vetαr: Να grαnici 12  ☀  Uβicε mοg οcα S6/12  ☀  Brαnilαc S2/12  ☀  Klan S3/8  ☀  ΒΙαgο Ναmα 65  ☀  Μιnυs i plυs 11-12  ☀  Južni vetar 14  ☀


Fεlix (2021)

Nakon pozorišne predstave, od 4. oktobra na programu je ekranizacija romana prvenca Vladimira Kecmanovića, a rađen je u produkciji „Fajerflaja“. Početak serije zapravo je kraj knjige - otac ima dva vanbračna sina Momira i Dragana, rođena iste godine, jednog iz Crne Gore, a drugog iz Srbije, kao i misterioznu naslednicu stana Marinu. U glavnoj ulozi gledaćemo Tihomira Stanića, koji za TV Ekran sumira utiske sa snimanja. Šta se desilo s humorom na televiziji? Hoće li ga nova serija „Feliks“ vratiti na velika vrata?
gledaj film


Dođi juče (2021)Centralna tema ove savremene priče je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat i vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun Krsto Karamančić. On je žrtva teškog moždanog udara, ali ne samo bolesti, već i svih lovaca na njegovo bogatstvo, od onih retkih koji su krvno vezani s njim, pa sve do belosvetskih profesionalnih prevaranata, državnih institucija, nevladinih organizacija koj žele da se okoriste o njegovo nasleđe. Krsto se u ovim situacijama snalazi uz pomoć svojih ukućana: advokata Ajkovića, kućne pomoćnice Kate i telohranitelja Buljbe koji mu stvarno čine porodicu, za razliku od mnogih koji se predstavljaju kao porodica.
gledaj film


Koleginice (2021)Radnja prati Bojanu, koja je tek završila studije psihologije. Bojana želi da iznajmi stan i da se bavi psihoterapijom, te na sve načine pokušava da nađe posao. Pošto nema mnogo novca, Bojana može da priušti samo veoma skroman smeštaj. Pronalazi stan, koji nije baš podoban za život, ali odlučuje da se u njega useli. Uskoro Bojani ponestaje ono malo para što je imala i baš tada iz Katara dolazi Zorica. Život u državi u Persijskom zalivu, čiju prestonicu krase i luksuzni neboderi i uske ulice sukova, koje mirišu na čajeve i začine, Zorica je zamenila za neugledni sobičak u Srbiji.
gledaj film


Radio Mileva (2021-2022)

Komedija koja ne vređa nikoga i bavi se problemima običnih ljudi iz svakodnevnog života, svakodnevicu Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom. Mileva je glava kuće, sve zna, sve ume i u sve se razume. Penzionerka koja je radni vek provela u ulozi sekretarice predsednika Opštine na šta je izuzetno ponosna. Samouverena, energična, namazana, žena koja ima sve informacije, žena za sve vremena, snalažljiva i oštroumna.
gledaj film


Y∪gosΙoνeηka (2020)Nastavak serije Crveni mesec. Radnja prati istorijske događaje od 1916. do 1921. godine i smrti kralja Petra, dakle Veliki rat, oslobođenje zemlje, stvaranje Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca, odnosno Kraljevine Jugoslavije: period u kojem je nastalo ono što vlada i danas — korupcija, skrivene igre, laži. U središtu zapleta su dve porodice i njihovne ljubavne priče. Upoznajemo staru beogradsku porodicu Pavlović, koja je izdanak prošlog vremena i koja se ne snalazi u novom, kao i porodicu Ristić koja je tipični predstavnik "novog doba". Dok pratimo priču mladih likova, saznajemo detalje iz mladosti generacije njihovih roditelja.
gledaj film


Crveni mesec (2019-2020)Ljubavna, ali i snažna istorijska priča, smeštena je u period od avgusta 1913, nakon pobede Srbije u Balkanskim ratovima kada je povratila deo teoritorije, do kraja 1915. godine, kada je austrougarska vojska okupirala Beograd. Glavni junak, mladi srpski oficir koga tumači Miloš Đurović, vraća se sa ratišta u rodnu kuću. Svadba mu je, tradicionalno, već zakazana, ali zaplet priče počinje kada se ćerka austrougarskog poslanika, koju igra Ivana Dudić, zainteresuje za njega. Nedopustivo za to vreme, koketna mlada dama, ne krije svoja osećanja prema mladom oficiru.
Gledaj film


Igra sudbine, 1, 2. 3. i 4. sezona (2020-2022)Serija prati uzbudljivu priču dve porodice čije bebe su zamenjene nakon rođenja, a istina se otkriva nakon trideset godina i iz korena menja živote svih onih koji su u nju upleteni, ali i njihovog okruženja. Uz obilje drame, ali i smeha, kao i trilerskih zapleta, unutar uzbudljivih života svakog od likova, pratimo njihove izdaje, prevare, preživljavanje, ucene, spletke, beskrupuloznu borbu za imovinu, tabloidizaciju njihovih života i urnebesno-komične situacije u kojima se nalaze. I naravno, sve to uz najčistije emocije ljubavi, prijateljstva, odanosti, porodične i prijateljske odnose, kojih itekako ima u brojnim iskušenjima.
gledaj film


Nek’ ide život (2019-2020)
U centru pažnje sitkoma "Nek’ ide život" su članovi porodice Savković — majka Grozda, ponosna vlasnica cvećare koju igra Ljiljana Stjepanović, njeni sinovi Ljubiša i Siniša, koje igraju Miodrag Fišeković i Milan Kovačević, ćerka Silvana koju je otelotvorila Paulina Manov i snaja Katarina, koju igra Anđelka Prpić. Pored glavne postavke, kroz 44 epizode prodefilovaće preko stotinu raznih glumaca koji će oživeti galeriju raznovrsnih likova koji obožavaju, ismevaju, zlostavljaju, izbegavaju, ogovaraju i proganjaju čudesnu porodicu Savković.
Gledaj film


P e t (2019)
Splet okolnosti posle mnogo godina spoji pet drugarica iz detinjstva u centru obračuna kriminalnih klanova. Životi koje su živele pre toga i jesu ih i nisu pripremili za ono sto će im se dešavati. Stub serije počiva na pet različitih uglova iz kojih se priča pripoveda. Nina, Natalija, Aleksandra, Katarina i Sonja su problematične junakinje koje nužno nisu osmišljene da bi se dopale publici, one su ono što jesu. Žene sa druge strane zakona, koreni u kriminogenim elitističkim porodicama, elitna prostitucija i poznavanje opakih momaka Beograda.
domaće serije


Žigosani u reketu (2018-2020) Sezone 1 i 2
 Na granici
(2018) on IMDbOvo je savremena bajka koja prati sudbinu dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke, jednog iz Srbije i jednog iz Hrvatske, koji su se nakon više godina ponovo sreli sa željom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci. Priča govori o dvojici nekada nerazdvojnih prijatelja i saigrača u slavnom košarkaškom klubu, koji je danas na rubu propasti, a koji će njih dvojicu spojiti u pokušaju da ga podignu iz pepela", stoji u najavi serije. "Ovo je zapravo priča o drugoj šansi. Drugoj šansi za prijateljstvo, drugoj šansi za oca i sina, drugoj šansi za propali klub, drugoj šansi za neostvarene talente, drugoj šansi u potrazi za srećom, drugoj šansi za generaciju čije su najbolje godine pojeli skakavci."
Gledaj film


Dobrodošli u Orient Express (2016, 2018)
 Na granici
(2018) on IMDb


Serija o bosansko-hercegovačkoj svakodnevnici čija se radnja odvija u "Orient Expressu", hotelu koji se pokušava spasiti od propasti u teškom tranzicijskom vremenu. Žanrovski gledano, to je klasični humoristički sitcom sa specifičnim bosanskim humorom i lokalnim sarajevskim junacima. Hotel u Sarajevu "Orient Express", prazan, zaglavio u nekom prošlom vremenu, skoro pred zatvaranjem. Gazda, izgubljen u novom tranzicijskom vremenu, u očaju se pokušava ubiti, ali ga u zadnji tren spašavaju Hoki (lokalni biznismen u pokušaju) i Sudo (šef recepcije i borac za bolju budućnost)... Iznenada, stiže zanosna bogatašica Ornela koja kupuje hotel, ali baca oči i na Sudu čija se sudbina iz temelja mijenja.
Gledaj film


Vere i zavere (2016)
 Na granici
(2018) on IMDb


Kapitalno delo „Vere i zavere“ je priča iz vojvođanskog miljea u kome su prožete decenije u kojima je Novi Sad prolazio kroz značajne političke, društvene i etničke promene, pa i promene na nivou značenja osnovih pojmova – časti, morala, ljubavi i vere. Tako priča o Sergiju Rudiću, o Inge, o Pataku, priča o nasleđu, imovinskim odnosima, priča o jednom ljubavnom susretu, ta priča o jednom slučaju, o trajanju usred nasilja spoljnjeg sveta, o sudarima mentaliteta, o pobudama i nagonima, o poraznosti ličnih stremljenja, o lažima i istini, o ubistvima, o zločinu iz nužde i interesa, kao i o nekažnjenom zločinu poprima obrise svojevrsnih fundamentalnih pitanja, svojevrsnih rasprava o birokratizovanim imovinskim i pravnim odnosima....
Gledaj film


K.T.2 - Pravda na zadatku (2013) KRIM SERIJA!
Svaka epizoda ove napete krimi-serije rješava jedan slučaj, od njegova početka - otkrića zločina - do kraja - uhićenja krivca. Gledatelj je uključen u sve dijelove policijske istrage: sudjeluje u prikazima mjesta zločina s ekipom forenzičara, prati saslušanja, ispitivanja, pogrešne tragove, ljudske drame i vrlo emotivne trenutke koje prolaze svjedoci i počinitelji. Dokumentarni stil gledatelja uključuje u propitivanje što je motiv zločina, čiji alibi je vjerodostojan te kako inspektori dolaze do istine...
Izvor: mojtv.hr
gledaj film


Larin izbor (2011-2013) 1. i 2. sezona HIT SERIJA!Mladi Splićanin iz ugledne obitelji po povratku sa školovanja u inozemstvu na zabavi priređenoj u njegovu čast susreće u kuhinji djevojku koja ga jako zaintrigira. Kemija je obostrana te Lara i Jaša provedu strastvenu noć u vrtu, no zatekne ih njegova majka Nela i otjera Laru iz kuće. Jaša se ne usudi suprostaviti direktno majci, no ipak otrči za Larom... Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije.
gledaj film


Dolina sunca (2009–2010) - Hit!
 Na granici
(2018) on IMDbEva Kralj je uspješna zagrepčanka koja nakon smrti supruga doznaje nimalo ugodnu istinu o njegovu dvostrukom životu. Dolaskom u malo mjesto Jablanovo Eva susreće Juliju Vitezović, ženu s kojom je njezin suprug vodio paralelan život i imao dijete. Priča postaje napetija kad se u njoj pojave dvojica muškarca posve različitih karaktera koji se bore za Evinu naklonost...
Dolina sunca je hrvatska telenovela koja se emitirala i u drugim zemljama bivše Jugoslavije: u Bosni i Hercegovini, Makedoniji, Srbiji, te u Crnoj Gori. Zbog velike gledanosti dosadašnjih epizoda razmatra se snimanje nove sezone.
Gledaj film


Viza za budućnost (2002–2009)
 Na granici
(2018) on IMDbPorodica bošnjaka živi u stanu srpske Golijanin porodice koja je izbjegla tokom rata u Norvešku pošto je njihov stan uništen u ratu. Drama nastaje kada se porodica Golijanin zbog nostalgije vraća u Sarajevo i namjerava da živi u svom stanu. Porodica Husika koje predvodi čvrsta žena Alma, njen suprug uvijek potlačeni i kokuz Suad i njegova punica Mubera sa još troje djece Nejra, Merima i Belma ne želi izaći iz stana dok im se ne napravi novi stan i ne namjeravaju pustiti Golijanine u stan. Porodica Golijanin predvođena Milanom, penizionisanim diplomatom i političarem, Danicom, njegovom ljubomornom i borbenom ženom i sinom Nešom koje je ostao u Norveškoj...
Gledaj film


Budva na pjenu od mora - Sve sezone
 Na granici
(2018) on IMDbOvo je priča o modernom Romeu i Juliji koji se vole unatoč različitim klasnim i moralnim vrijednostima koje gaje njihove obitelji. On je Luka Radmilović, mladi student književnosti iz Nikšića koji se ljeti bavi ribarenjem kako bi zaradio dodatni džeparac. Dolazi iz stare budvanske, radničke obitelji koja živi čestito, iako ih pogađaju financijske poteškoće. Glava obitelji Radmilović je Lukin tata Jovo, udovac i umirovljeni policajac honorarno zaposlen kao voditelj osiguranja u jednom budvanskom hotelu. S njima žive Jovina neudana sestra Olga i djed Joko. Jovo je navikao živjeti usporenim životom i jedva se snalazi u modernom, tranzicijskom dobu, za razliku od kontroverznog tajkuna Save Bačića...
Gledaj film


Kraj dinastije Obrenović (1995)
 Na granici
(2018) on IMDbGlavni junaci serije su članovi beogradske obitelji Popadić koji se kroz 82 epizode sukobljavaju sa svakodnevnim problemima u društvu. Glava obitelji je Dragiša Popadić zvan Giga koji radi u tvrtci koja gubi tlo pod nogama. Njegova supruga Emilija radi kao profesorica u školi te pokušava na bilo koji način zadržati ulogu fine beogradske gospođe iako su vremena sve teža i teža. Imaju dva sina Sašu i Bobu, koji su čista suprotnost, te kćer Viloetu. Serija je prikazivana u periodu od 1987. do 1991. godine, a kasnije je doživjela brojne reprize. Za izvrstan scenarij zaslužan je Siniša Pavić, a na snimanju serije se izmijenjuju čak tri redatelja.
Gledaj film


Šešir profesora Koste Vujića (2013)
 Na granici
(2018) on IMDbOvo je priča o neverovatnom profesoru nemačkog jezika Kosti Vujiću i razredu maturanata Prve muške gimnazije koji su pohađali Mihailo Petrović - Mika Alas, Jovan Cvijić, Pavle Popović, Jaša Prodanović i mnogi drugi znameniti ljudi koji su obeležili jednu epohu, kao akademici, profesori, ministri, političari... Kosta Vujić je bio ekscentrični profesor još ekscentričnijim đacima, učenicima Prve beogradske gimnazije.
TV serija Šešir profesora Koste Vujića obrađuje vreme kada je profesor Vujić bio razredni starešina maturanata koji su kasnije postali intelektualni vrh srpskog naroda. Ljudi ispunjeni nesputanom energijom mladosti, razred za sva vremena, razred za istoriju i ponos!
gledaj film


Akademci (2013-2015)
 Na granici
(2018) on IMDb


"Akademci" su jedna od najboljih srpskih humorističnih serija koja spaja nekoliko skečeva odličnih komičara. Uigrana ekipa poznata vam je iz TV serije "Foliranti" koja je potom napravila vlastitu seriju "Genijalci", a kao razlog promjene naslova serije ističu da su zbog intelektualnog napretka sada postali Akademci.
gledaj film
Loading...