Loading...
 Skrιveno u raju 22 ☀  Igra sudbine 7/22 ☀  Dug moru S4/9-10 ☀  ΚυΜονι S4/30  ☀  U klincu S3/30 ☀  Koža 10 ☀  Sαn snovα 145 ☀  Ταjnα vinοve lοze 3/36  ☀  Τυnel 12  ☀  Ροseta 16  ☀  Znαm kαko dišeš 6  ☀  Ροziv 8  ☀  Dεcα zlα 10  ☀  ΒΙοκ 27/6  ☀  Zαkopane tajne S2/37  ☀  Šυτnjα S2/5-6  ☀  Kαlkαnski Krugovi S2/10  ☀  Jυžni vetαr: Να grαnici 12  ☀  Uβicε mοg οcα S6/12  ☀  Brαnilαc S2/12  ☀  Klan S3/8  ☀  ΒΙαgο Ναmα 65  ☀  Μιnυs i plυs 11-12  ☀  Južni vetar 14  ☀


Složnα brαćα novα generαcijα (2022)
n/a
Složnα brαćα - Next Đeneration 2022 predstavlja nastavak istoimene popularne kultne TV serije Složnα brαćα iz 1995. godine. Ova serija predstavlja klasičnu humoristično−satiričnu grotesku u kojoj dominira komedija zabune i u kojoj se na duhovit način predstavljaju mentaliteti i socio−psihološke strukture eks−ju naroda. Tokom snimanja, Dr Nele Karajlić se osvrnuo na večito pitanje da li nastavak može da parira inicijalnom projektu: "Next Dženerejšn", kako mi zovemo nastavak serije "Složna braća" odvija se u istoj onoj kafani koju smo gledali pre četvrt veka, ali se radnja odvija danas.
gledaj film


Kolo sreće (2021)
n/a

Ovo je priča o skomnoj ženi koja se bori sa svim nedaćama koje nosi život samohrane majke dvoje odrasle dece. Rastrzana između želje da obezbedi novac za opstanak svoje porodice i brige o ukućanima, Mara Raketić doživeće obrt kakav se dešava retkima – postaće jedna od najbogatijih osoba u zemlji. Sa Marinim bogatstvom, međutim, krenuće da se raspliću velike tajne i intrige koje ljudi oko nje imaju, ali najveća tajna je ona koju Mara nosi od rane mladosti.
gledaj film


Aviondžije (2021)
n/a

Ovaj sitkom prati avanture buntovnih stjuarta i pilota imaginarne aviokompanije. Macan, Ceger, Nina i Medena su po kazni stavljeni u jednu nebesku posadu, a za persera im je određena najstroža perserka Dana, ne bi li ih disciplinovala i dovela u red. A o tome da sve bude u još većem neredu vode računa majstori koji održavaju avione - Krca i Mile, dvojica potpuno različitih, a savršeno kompatibilnih najboljih drugara. Svaka epizoda prati let u neki novi grad na kojem se posada susreće sa novim ludim putnicima i najrazličitijim peripetijama i opasnostima koje život među oblacima donosi.
gledaj film


Dnevnik velikog Perice (2021)
 Na granici
(2018) on IMDbSerija se nastavlja na kultni film 'Tko pjeva zlo ne misli'. Radnja je tridesetak godina nakon radnje iz tog filma. U 6 epizoda prikazuju se zbivanja u životu Perice Šafraneka i njegove obitelji tijekom 1964. godine. Perica prolazi turbulentno razdoblje svog života, a duh političkog Zapada sa svime što ga čini – od mode do glazbe, od ideja do tehnološkog napretka – postaje sve primjetniji i utjecajniji. Tadašnji Zagreb ubrzano se razvija. Stvara se i razvija bogata pop-kultura koja nezaustavljivo prodire u ondašnje socijalističko društvo. Vrijeme je plesnjaka, početaka televizije, glamuroznih glazbenih festivala. U takvom okružju zbiva se priča puna emocija, realnih životnih izbora između oportunizma i iskrene ljubavi.
gledaj film


Porodica (2021)
 Na granici
(2018) on IMDbGlavni tok radnje ove mini serije se odvija oko 2001. godine, koja prati poslednjih 48 sati zajedničkog života Slobodana Miloševića sa porodicom na slobodi do momenta njegovog hapšenja i kasnijeg izručenja Hagu. Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom, a nepredvidljive ljudske reakcije izlaze na površinu. Serija je dramska interpretacija stvarnih događaja, zasnovana na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni.
gledaj film


DržΛνni sΙužbenik (2019-2020)
 Na granici
(2018) on IMDbOvo je savremena i uzbudljiva priča o agentima BIA-e koji daleko od očiju javnosti svakodnevno uklanjaju najopasnije pretnje po Srbiju i vode borbu u lavirintu domaćih i inostranih intriga tj. okolnostima savremene geopolitičke situacije. Glavni junak je Lazar, mladi agent u usponu koji pokušava da nađe ravnotežu između porodičnog i poslovnog života. Kad se velika opasnost nadvije nad Srbiju, i kad više ne zna ima li na koga da se osloni, Lazar shvata da će morati da podnese veliku žrtvu i da radi mimo pravila kako bi spasao svoje sugrađane, svoju porodicu i sebe.
gledaj film


Tαjna vinovε lozε (2021,2022, 2024)
 Na granici
(2018) on IMDb

Okosnicu serije čine priče o dve porodice smeštene u graničnim područjima Srbije. Porodica uspešnog poslovnog čoveka Vuka, iz Subotice, krije mnoge tajne, ali i Vera, samohrana majka tri sina iz Negotinske krajine, živi u strahu da se njene tajne ne otkriju. Vukova ćerka, Anja, završila je enologiju u Parizu. Vraća se u svoj rodni kraj s namerom da preuzme na sebe vođenje ozbiljnog porodičnog biznisa. Anjino obrazovanje i tehnologije preuzete sa Zapada sudaraju se sa navikama i tradicijom u ovdašnjem uzgajanju vina.
gledaj film


Blago nama (2020)
 Na granici
(2018) on IMDbHumoristična serija donosi priču o sukobljenim karakterima i odnosima punim šaljivog nerazumijevanja među članovima iste obitelji koja, djelomično prisilno, mora živjeti pod istim krovom. Kod Borisa i Ane, mladog, pomalo uštogljenog i ambicioznog bračnog para, nenadano se useljava njezina sestra s cijelom svojom prilično opuštenom i glasnom obitelji, a zajedno s njom stiže i njihov otac, čangrizavi umirovljenik. A kad se toliko šarolikih karaktera nađe na istom mjestu, smijeh i dobra zabava su garantirani.

gledaj film


Moj prijαtεlj (2020-2021)
n/aSerija puna smeha, neobičnih momenata i primera prednosti i nedostataka modernih prijateljstava, a u epizodama se pojavljuje i veliki broj poznatih ličnosti, među kojima je i najbolji teniser sveta, Novak Đoković. Kad već na internetu i različitim društvenim mrežama provodimo većinu slobodnog vremena, trebalo bi da se zapitamo da li zaista poznajemo svoje digitalne prijatelje? Andrija, na sebi svojstven komičan način, pokušava da odgovori upravo na ovo pitanje i da fanove koji mu lajkuju i komentarišu objave stavi na test prijateljstva - da li će biti tu kada mu zatreba pomoć, da li će biti raspoloženi za druženje sa njim, kao i da zajedno prođu kroz različite situacije.
gledaj film


Mαmα i τατα se igrαju rατα (2020)
 Na granici
(2018) on IMDbVeljko je glumac koji nikako ne može da se snađe u novim vremenima. Čeka svoju veliku umetničku šansu koja nikako ne dolazi. Njegova supruga, Jadranka, arhitektinja, preuzima mnoge porodične obaveze na sebe i svesna je da je njihov brak zapao u krizu. Njih dvoje imaju ćerku, Vidu, koja ima psihološki problem, jer verbalno ne komunicira sa okolinom. Jadranka insistira da odu kod psihijatra. Na tom razgovoru Veljko negira postojanje bilo kakvih probelma u njihovom braku, a Jadranka se nikako ne slaže sa njegovom procenom situacije.
gledaj film


Andrija i Anđelka (2015 - 2016)
 Na granici
(2018) on IMDb
Par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima. Serija je rađena prema najadaptiranijem scenariju na svetu, originalnog naziva „Un gars, una fille“ koji je nakon kanadske, dobio svoje verzije u 25 zemalja širom sveta, svuda sa ogromnim uspehom kod gledalaca.
domaća serija


XII rεči (2020)
 Na granici
(2018) on IMDb
Mladi pravnik sa problematičnom prošlošću, Miloš Ivanović, dobija posao u kancelariji poznatog beogradskog advokata. Tokom studija prava Miloš je upao u nevolje i zbog toga nije lako došao do dozvole da se bavi advokaturom, odnosno da bude upisan u imenik Advokatske komore. Zbog "crne mrlje" u biografiji Miloš je godinama živeo na socijalnoj margini. Međutim, advokat Tomislav Grubor otvara Milošu vrata velike, čuvene advokatske kancelarije. Grubor zastupa kriminalnu organizaciju na čijem čelu je Žarko Čečerina koji je pod istragom. U nedostatku drugih mogućnosti, kada su im svi računi blokirani, Čečerina odlučuje da poslove nastavi da obavlja preko kriptovaluta.
domaća serija


Komšije (2015-2019)
 Na granici
(2018) on IMDbPreplitanje događaja u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije. U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-celoživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno napustila. Mašan ima ćerku Maju (21) divlju i luckastu devojku, koja silno želi da postane manekenka, ili kakva estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi siromašan komšija Sima (40) koji ima troje maloletne dece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije.


Jutro će promijeniti sve (2018)
 Na granici
(2018) on IMDb
Ovo je priča o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i „svojim mestom“ u svetu... U raskoraku između rane mladosti koja im izmiče i odraslog doba, naši likovi pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate "kuda dalje". Kroz borbu sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju...
gledaj film


Bela lađa (2007-2012)
 Na granici
(2018) on IMDb

Serija "Bela lađa" je nastavak filmskog serijala “Tesna koža“. Glavnu ulogu, Dimitrija Pantića, umesto Nikole Simića, koji je Pantića tumačio u "Tesnoj koži“, igra Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića je, kao i u filmskom serijalu, Milan Gutović. Za razliku od "Tesne kože“ u “Beloj lađi“ glavni akter više nije Pantić već Šojić. Pantićevu amneziju posle udarca u glavu Šojić koristi i njegov lik stavlja na promotivni plakat svoje "Stranke zdravog razuma".
gledaj film


Dojč caffe (2016)
 Na granici
(2018) on IMDb

Troje prijatelja odlučilo je da otvori kafe. Njihovi karakteri zasnovani su na tipološkim karakteristikama podgoričkih mladića iz njihove generacije: Simon Separe je fenser, trudi se da stalno bude u trendu, mašta da djevojke trče za njim, želi da bude važna faca u gradu; Miha The Man vidi sebe kao urbanog umjetnika, hipstera, koji pokušava da otkrije bendove za koje nikad niko nije čuo, voli eksperimentalni film, street art. Njegova parola je da nije bitno da li je dobro i loše, bitno je da niko ne zna.
vatre ivanjske


Zvezdara (2013,2015)
Ocjena: n/aU januaru 2015. je na RTV Pink počelo emitovanje novih epizoda serije “Zvezdara“ koja se sa velikim uspehom prikazivala na istoj televiziji. Novi ciklus donosi mnogo noviteta i novih likova - boemi, tajkuni, policajci, dileri droge, sirotinja...

Serija Zvezdara je priča o Beogradu danas, kroz brojne zanimljive likove koji kriju svoje neobične porodične i lične priče, začinjena finim humorom i satirom o vremenu u kome živimo. Serija je namenjena celoj porodici a scenario i režiju potpisuje doajen televizijske režije Dragoslav Lazić.
domaće serije


Žene sa Dedinja (2011-15) 1, 2. i 3. sezona
 Na granici
(2018) on IMDbGlavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve:: Čarna Malbaš (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović (Irena Mičijević) je gnevni advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit (Lena Bogdanović) promiskuitetna vajarka.
Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin, povodom useljenja u novu velelepnu kuću na Dedinju, u koju su se tek doselili iz Kragujevca. Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije...
gledaj film


Crna kronika (2004)
 Na granici
(2018) on IMDb
Kriminalistička serija prati nastojanja dvojice policajaca i bivših kolega - Srbina i Bošnjaka koje je razdvojio rat - da se suprotstave organiziranim kriminalcima na prostoru bivše Jugoslavije.
gledaj film


Vojna akademija (2012-2020)

Serija bi trebala da prikaže sada već skoro zaboravljene vrednosti služenja vojnog roka i dešavanjima u istoj. Priča se zasniva na istinitim likovima i događajima. Serija je snimljena na autentičnim objektima akademije na Banjici, vojnim aerodromima, kasarnama. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života.
gledaj film


Ptice nebeske (1989)
IMDbProtagonisti serije su Motka i Gic, dvojica prevaranata koji, za razliku od ostalih lopova njihova kova, do novca ne dolaze silom nego uglađenim postupcima uspijevaju postići da im ljudi sami daju novac, bez traženja. Motka, tako nazvan zbog svoje visine i mršavosti, ali opet čvrste građe, dijete profesora i kardiologinje, odluči krenuti drugim putem te se baviti krađom i njezinim oblicima. Združi se sa sitnim prevarantom Gicom, siročetom od rođenja, bez imena, prozvanom Gicom zbog krupnog izgleda. Ovaj tandem mutljaroša u svojim interesantnim putešestvijama upadnu u još interesantnije neprilike iz kojih se uvijek mudro izvuku.
domaća serija


Duga mračna noć (2004)
 Na granici
(2018) on IMDbMalo, mirno slavonsko selo zahvatio je 1941. godine vihor rata i stavio njegove stanovnike pred mučna iskušenja. Nevolje će otežati i činjenica da je selo napučeno i njemačkim življem, koje je tu starosjedilačko, duže od dvije stotine godina. Rat zgušnjava čovjeka, traži od njega da donese u trenutku odluke za koje bi u miru trebao možda i cijeli život... Suočit ćemo se s čudesnim kolopletom ljudskih sudbina na prostoru sjeverne Hrvatske (Slavonija), u kojem su još od vremena carice Marije Terezije u 18. stoljeću doseljeni Nijemci živjeli u miru i slozi sa svojim hrvatskim domaćinom. Sve do početka Drugog svjetskog rata. Ludilo političkih podjela na komuniste i fašiste Hrvati i Nijemci tragično su platili.
gledaj film


Bitange i princeze (2005-2010)
 Na granici
(2018) on IMDbSerija se osvrće na život pet glavnih likova: Robi, nabrijani dečko iz Dubrave je u stalnom sukobu sa zgodnom Irenom, ne previše bistrom, ali vrlo snalažljivom i probojnom bivšom manekenkom koja je odlučila voditi smisleniji život. Robi i Irena su glavni pokretači većine nesporazuma i razmirica u seriji. Dvojica potpuno različitih najboljih prijatelja Kazimir i Teo igrom sudbine postaju Robijevi cimeri. Kazimir je pomalo zbunjeni tip koji zna sve o filmovima, glazbi i sličnom, ali se ne snalazi najbolje u društvu. Kazimirov prijatelj iz djetinjstva, Teo, prava mu je suprotnost. On je visok, naočit, snalažljiv i uspješni mladi odvjetnik kojemu je uvijek u životu sve išlo od ruke...
Gledaj film
Loading...