Žene sa Dedinja (2011-15)

Zaplet se okreće oko četiri savremene, potpuno različite žene, koje život i adrese spajaju u elitnom beogradskom naselju. Čarna, Klara, Valerija i Alisa žive raskošan i, reklo bi se, ispunjen život.

1. Sezona: Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin, povodom useljenja u novu velelepnu kuću na Dedinju, u koju su se tek doselili iz Kragujevca. Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije. Ipak, tragični događaj na žurci povezaće Klaru, Alisu, Valeriju i Čarnu, te će se iz epizode u epizodu otkrivati njihove tajne: od ucena i afera, preko pranja novca i lažnog očinstva, do pokušaja ubistva i leša u Čarninoj bašti.

2. Sezona: U drugoj sezoni svaka žena će iz korena promeniti svoj život: Alisa i Klara će se više posvetiti svojim ćerkama i pokušaće da budu dobre i uzorne majka; Valerija će proći kroz mnogo bolnih trenutaka sa obzirom da je u procesu razvoda dok se Čarna posvećuje svojoj trudnoći i očekivanju prinove.

3. Sezona: U još uzbudljivijoj trećoj sezoni Alisa ostaje i dalje verna svojoj ideji da je sama, svoja i slobodna, sve vreme tražeći gospodina Pravog koji bi je razuverio. Takođe, Alisa će se naći i pred velikom dilemom - da li oprostiti izdaju i prevaru i krenuti dalje… Klara se vraća svojim prioritetima, a to je pre svega materijalna sigurnost i potom odnos sa ćerkom.

Uloge: Dragan Mićanović, Anđelka Prpić, Irena Mičijević, Maja Noveljić, Goran Radaković, Lena Bogdanović, Srđan Miletić i Dubravko Jovanović.
Loading...
Sezona 1 (2011.g) Sezona 2 (2012.g) Sezona 3 (2014.g)
  • 9
  • 10
  • Kraj sezone
Loading...
 
 
Loading...