K.T.2 - Pravda na zadatku (2013)

U ponedjeljak, 14. svibnja, na RTL-u počela se prikazivati nova domaća kriminalistička serija K. T. 2. - Pravda na zadatku. Glavni su junaci serije viši inspektor Ivan Primorac te inspektori Leon Lučić i Anja Morić.

To su iskusni policajci koji će gledatelje uvesti u tajne kriminalističke istrage, forenzike, ispitivanja svjedoka i praćenja osumnjičenika. Svaka epizoda te krimi-serije rješavat će jedan slučaj, a za razliku od ostalih, u kojima službe reda i zakona utjelovljuju glumci, u K. T. 2 pred kamere stali su ljudi koji su godinama bili dio policije. Barem onaj muški dio.

U glavnoj glumačkoj trojci Dunja Bogner-Sepčić, odnosno inspektorica Anja Morić, jedina je profesionalna glumica, a Ivan Primorac iza sebe ima gotovo trideset godina iskustva u policijskim i operativnim poslovima.

"K.T.2" donosi teme iz svakodnevnog života: pljačke, ucjene, otmice, seksualni prekršaji, ubojstva s predumišljajem, a upravo činjenica da se svi nabrojeni zločini svakodnevno mogu naći u crnoj kronici dnevnih novina, ovaj format čine vjerodostojnim.

Izvor: Večernji list

k t 2 halobing.net
 
 
Loading...