Horvatovi (2015-2016)

Horvatovi su obiteljska dramska serija osmišljena prema španjolskom izvorniku "Los Serrano" koji se u Španjolskoj zbog velike gledanosti prikazivao čak osam sezona, a sličan je televizijski projekt velik uspjeh doživio i u Srbiji gdje su se pod imenom "Sinđelići" gledali tri sezone.

Španjolska serija doživjela je veliki uspjeh jer je s puno humora prikazala antagonizam Kastiljaca i Katalonaca. Naša bi inačica tako trebala duhovito prikazati odnos Zagreba i Splita. U redateljskim krugovima smatraju da nije dobro što se radi takva serija, posebice zbog odnosa Dinama i Hajduka.

Tu su tri generacije, tu su komične, ali i dirljive obiteljske situacije. Glavne uloge igraju Goran Navojec kao Stjepan Horvat i Bojana Gregorić Vejzović kao Lila, Stjepanova fatalna ljubav. No ono što će biti izvor svih zapleta jest što u brak ulaze s petero djece, troje Stjepanovih i dvoje Lilinih.

Format:dramska obiteljska humoristična serija
Redatelj: Suzana Purković
Glumci: Goran Navojec ( Stjepan); Ljubomir Kerekeš (Joža); Bojan Navojec (Fedor); Marija Škaričić (Nikolina); Enes Vejzović (Andrija);
Država podrijetla: Hrvatska
Broj epizoda: 70
Trajanje epizode: cca 55 minuta
Nove epizode:
PONEDJELJAK - UTORAK - SRIJEDA - ČETVRTAK
    
 
   
   
Loading...
 

Loading...