penis gels


Konak kod Hilmije (2018)
IMDb

Serija Konak kod Hilmije može porediti sa „Alo, Alo” ali da je to više njegov dug žanru partizanskog filma iz humorističkog ugla.
Naime, u konak "Kod Hilmije" navraćaju svi: od komunističkih ilegalaca, ustaša, četnika, pa sve do njemačkih vojnika i komandanta grada Štumbafirera Šilinga, gde jedni drugima ispred nosa kuju zavere u kojima nacionalne tenzije postaju manje bitne od ličnog materijalnog interesa. Radnju će dodatno začiniti i dvojica rudara, partizanski ilegalaci sakiveni u podrumu konaka, koji imaju zadatak da iskopaju tunel do njemačkog skladišta oružja.
gledaj film


Meso (2017-2018)
IMDb

Glavni junaci filma i serije "Meso" su Mirko i Slavko - ljudi čija imena asociraju na prošla vremena, ali koji se na svoje načine bore sa nedaćama vremena u kojem žive. Radnja filma prati Mirka Cvijetića, fudbalera sa međunarodnom karijerom koji se vraća u Banjaluku u nameri da ponovo pokrene očevu roštiljnicu, no uskoro mu dugovi poremete planove. Tada se obrati za pomoć drugu Slavku, koji posluje na mutno i mimo zakona...
gledaj film


Santa Maria della Salute (2017)
IMDb

Santa Maria della Salute je srpska televizijska serija snimana tokom 2016 godine. Snimana je po scenariju koji je napisao, a i režirao je Zdravko Šotra, nakon tri godine rada na njemu. Serija prati život čuvenog srpskog pesnika iz doba romantizma, Laze Kostića, koji je imao pedeset godina kada se zaljubio u Lenku Dunđerski koja je u tom trenutku imala dvadeset jednu. Serija prati borbu za njihovu nemoguću ljubav, praćenu stihovima najlepše srpske ljubavne pesme "Santa Maria della Salute".
gledaj film


Vojna akademija (2012, 2014, 2017, 2018)
IMDb

Serija Vojna Akademija trebala bi da prikaže sada već skoro zaboravljene vrednosti služenja vojnog roka i dešavanjima u istoj. Priča se zasniva na istinitim likovima i događajima. Serija je snimljena na autentičnim objektima akademije na Banjici, vojnim aerodromima, kasarnama. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između napora i ljubavi njihovih mladih života.
gledaj film


Obraz uz obraz (1972– 1974)
IMDb
Kada pogledate ove snimke, biće vam jasno zašto se svi, i to ne samo stariji, sa sjetom sjećaju programa “Obraz uz obraz” koji su sa velikim uspjehom vodili glumci Dragan Nikolić i Milena Dravić.
Show je bio koncipiran kao kombinacija skečeva i muzičkih numera, a u njemu su učestvovali mnoge u to vreme popularne ličnosti kao što su Miodrag Petrović Čkalja, Đuza Stoiljković, Josipa Lisac, Sedmorica mladih, Leo Martin, Arsen Dedić, Mija Aleksić, Zdravko Čolić itd. itd...
gledaj film


Na terapiji (2009) - srpska serija
IMDbSerija "Na terapiji" bazirana je na izraelskoj seriji "Be Tipul" autora Hagajia Levija koja je doživela veliki uspeh u Izraelu i u međuvremenu postala jedna od najboljih izraelskih dramskih ostvarenja ikada.
Radnja serije prati psihoterapeuta Ljubomira Božinovića kroz njegove nedeljne seanse sa klijentima, uključujući i susrete sa sopstvenom terapeutkinjom i mentorom. Serija se sastoji iz pet linija priče koje se odvijaju u vremenskom intervalu od devet nedelja. Tokom serije sudbine glavnih junaka (pacijenata i njihovih terapeuta) se prepliću međusobno i njihov odnos tokom seanse bitno menja njihove privatne živote.
gledaj film


Na terapiji (2013) - hrvatska serija
IMDb
Serija je nastala prema izvorno izraelskom formatu, a do sada je uspješno emitirana u 14 zemalja, te na HBO-u. Dosadašnji uspjeh i gledanost serije u svim zemljama ukazuje na odličan i nadasve ozbiljan dramski proizvod. Radnja serije prati psihoterapeuta kroz njegove tjedne seanse s klijentima, uključujući i susrete s vlastitom terapeutkinjom i mentoricom. Svaki klijent ima specifične osobne probleme i poteškoće koje u suradnji s terapeutom pokušava "otkloniti" ne znajući i ne sluteći kamo će ih terapija zapravo odvesti...
gledaj film


Mamutica (2008)
IMDb
Mamutica je kriminalistička serija (20 epizoda po 45 minuta) koja je ime dobila po istoimenoj zgradi u novozagrebačkom naselju Travno, najvećoj stambenoj zgradi u Hrvatskoj. Glavni je lik serije Božidar Kovačević, zvani Božo, umirovljeni policijski inspektor, koji je otpušten iz službe u najboljim godinama jer je zbog alkohola napravio niz ozbiljnih propusta. Rastavljenog bivšeg alkoholičara, čije je "sve vrijeme ovog svijeta, a još je u punoj snazi", stanari "Mamutice" biraju za kućepazitelja, oslanjajući se pritom prvenstveno na njegovu profesionalnu prošlost.
gledaj film


Policijska patrola 2014,2015)
IMDb

Dokumentarna serija "Policijska patrola“ upoznat će nas s uzbudljivim životom hrvatskih policajaca i tako nam približiti realni svijet čuvara reda viđen iz njihove perspektive, bez ikakvih rekonstrukcija ili namještanja scena i situacija. Po uzoru na strane serije slične tematike, televizijske kamere ulaze u najskrivenije kutke policijske postaje i pokazuju svijet iz perspektive policajaca. Događaji prikazani u serijalu su stvarni, nema rekonstrukcija niti namještenih situacija.
gledaj film


Odmori se, zaslužio si (2006-2013)
IMDb
Otac Marko, glava obitelji Kosmički, šef prodaje u nekom izvoznom poduzeću, uvijek pomalo mrzovoljan i ljutit, u stalnom je konfliktu s ostalim članovima obitelji, ali je zapravo vrlo osjetljiva i topla osoba. Majka Ruža, tipična kućanica, koja brižno nastoji održati mir i harmoniju u kući, te troje djece, sinovi Neno i Dudo, i kći Biba. Neno je redatelj televizijske dječje emisije, hipohondar i ženskar. Za razliku od njega, Dudo je praktičar, kombinator, stalno u sumnjivim poslovima kupnje i prodaje stare i švercane robe. I napokon Biba, bezbrižna i vedra, vječna studentica.
gledaj film


Naše malo misto (1971) - (13 epizoda)
IMDbSerija prikazuje život u malom dalmatinskom mjestu sredinom prošlog stoljeća, kroz prizmu pisanja kronike mjesta, koju vodi amaterski kroničar, mjesni poštar Andrija Bombišta (Mirko Vojković), prateći dogodovštine doktora (dotura) Luigija (Karlo Bulić), njegove Bepine (Asja Kisić), Roka Prča (Boris Dvornik), Načelnika (Vladimir Medar), Brice, Postolara i drugih. Naše malo misto jedno je od najboljih i najpopularnijih djela hrvatske kinematografije. Do danas je reprizirano devet puta. Ogledna epizoda snimljena je u Vranjicu kod Splita. Serija vremenski obuhvaća razdoblje od vremena neposredno pred Drugi svjetski rat do razdoblja prvih gospodarskih liberalizacija prema zapadu nakon Drugog svjetskog rata.
gledaj film


Drug Crni u NOB-u (2013)
IMDbApril 1941. Srbija je porobljena i rasparčana. U trenutku kada su joj „silom oduzete teritorije“, kada joj je prekršen „teritorijalni integritet i suverenitet“, kada Evropa pod dominacijom Nemačke „na silu uvodi svoja pravila u Srbiju“, u Beogradu se rađa pokret otpora. Rodoljubi različitih shvatanja o borbi za dobrobit naroda pokušaće da okupatoru pomrse račune.
gledaj film


Bela lađa (2007-2012)

Nove epizode - 2012!!!
IMDb


"Bela lađa" je nastavak filmskog serijala “Tesna koža“. Glavnu ulogu, Dimitrija Pantića, umesto Nikole Simića, koji je Pantića tumačio u "Tesnoj koži“, igra Petar Kralj. U ulozi Pantićevog najvećeg protivnika Srećka Šojića je, kao i u filmskom serijalu, Milan Gutović. Za razliku od "Tesne kože“ u “Beloj lađi“ glavni akter više nije Pantić već Šojić. Pantićevu amneziju posle udarca u glavu Šojić koristi i njegov lik stavlja na promotivni plakat svoje "Stranke zdravog razuma".
gledaj film


Top lista nadrealista (1984,1991)
IMDbTop lista nadrealista je startovala 1981. kao deo emisije Primus na Radio Sarajevu, a 1984. je izrodila i televizijsku seriju. Tokom nekoliko meseci krajem 1984. i početkom 1985. emisija je bila ukinuta. Deo postave koja je stvorila emisiju, većina njih i glumci i pisci, su bili članovi rok grupe Zabranjeno pušenje. Tokom koncerta u Rijeci, pevač grupe i jedan od članova Nadrealista Nele Karajlić je napravio igru rečima nakon što se pokvarilo pojačalo marke Maršal, kazavši: „Crk'o Maršal! Mislim na pojačalo“, uplevši u nju preminulog Josipa Broza Tita, koji je imao vojnički čin istog imena. Grupa i emisija su verbalno napadnuti od strane nekoliko komunističkih organizacija i Nadrealisti su morali da ostanu izvan pažnje javnosti neko vreme. Emisija se nastavila u proleće 1985, bez mnogo protivljenja.
gledaj film


Ono kao ljubav (2009)
IMDb
Braca (građevinar, Bosanac) i Mimi (life-couch kako god to ko protumačio) doseljavaju se u novu zgradu. Njihove prve komšije su Srđan, ne tako uspešni glumac i još manje uspešni vlasnik kafića "Hipnotisano pile" u prizemlju zgrade i njegova devojka Nađa, manekenka. Braca i Mimi prilikom useljenja prave mnogo buke, a čuju se i neki neartikulisani zvukovi oko kojih će Nađa isplesti čitavu misteriju. Ipak sve je dobro što se dobro svrši, u ovom slučaju u Srđanovom lokalu gde se sklapaju nova prijateljstva a gde ćemo upoznati i konobara Džonija, muzičara u pokušaju. Ima i on svoju tihu patnju, zgodnu menadžerku Milicu koja ga konstantno odbija ali suprotnosti se privlače.
gledaj film


Gorki plodovi (2008)
IMDbProfesor Vasa Timotijević, reditelj, njegov sin Saša, pijanista, bivša žena Radmila, koja će doci iz Švajcarske, Ljubinka, koja im pomaže u kuci, poštar Mica, glavni su junaci i žrtve istog fenomena - istorijskih, društvenih, mentalitetskih i intelektualnih okolnosti koje su medu sobom pogubno neusklađene. Tokom radnje, približavaju im se ostali bitni likovi, političari i kriminalci, Gagulići sa svojom svitom, Dača i Macula, soj osiromašenih i poniženih koji svoje bitke vojuju pod beogradskim mostovima, fotograf Neša Fajn, sa fragilnom kceri flautiskinjom, Milica, mučenicom ove izgubljene generacije, Maša, Srpkinja iz Hrvatske, njen brat Milorad, budući monah u Visokim Dečanima, mali Safet kome gazda prosjaka odseca za kaznu prstiće, lišavajući ga one poslednje milosti, trube, koja ga čeka da odraste....
gledaj film


Pod sretnom zvijezdom (2011) - NOVO!
Ocjena: n/a'Pod sretnom zvijezdom' prije svega je priča o ljubavi, strasti, izgubljenom povjerenjui pronađenom prijateljstvu. Osim ljubavnih priča i potrage za ljubavlju serija donosi i napetu kriminalističku priču, slučaj misterioznog ubojstva. Serija započinje s četiri prijateljice koje u restoranu u dobrom raspoloženju slave Elizabetin četrdeseti rođendan, ulazak prve među njima u svijet zrelih žena. Uz večeru i čašu ekskluzivnog vina vesele se ponovnom okupljanju i svom prijateljstvu, uz ponešto sjete prepričavaju anegdote iz mladosti. Prije nego što će se razići, svaka zaželi jednu želju, a onda sve zajedno puhnu u svjećice na rođendanskoj torti. Prijateljice i ne slute da će im se već sljedećeg jutra želje početi ostvarivati, iako ne baš na način kako bi to željele.
gledaj film


Kapelski kresovi (1975)
IMDb


Serija "Kapelski kresovi", snimljena 1975. godine prema istoimenom romanu Veljka Kovačevića, književnika i španjolskog borca, govori o dramatičnom rastu ustanka 1941. godine u Gorskom kotaru i Primorju. Kao i roman, serija počiva na sjećanju autora, povijesnog svjedoka tih događaja i obiluje likovima čija su imena prešla u legendu i sjećanja. No, ne valja u njima, kao ni u cjelini serije, vidjeti tek puki dokument jednog razdoblja, već ponajprije umjetničku transformaciju stvarnosti.
gledaj film


Ljubav na seoski način (1970)
IMDb
Serija prati doživljaje mladića Milorada, koga stric Gvozden i deda Pun, hoće na silu da ožene s Radmilom, najbogatijom udavačom u selu. Bežeći od „trgovinu s živi ljudi“ on odlazi u grad, gde upoznaje drugu devojku Roziku. Na kraju on se vraća u selo, želeći da se oženi s Radmilom, ali bez miraza, što kvari planove strica Gvozdena i deda Pauna.
Ljubav na seoski način je jugoslovenska televizijska serija, snimljena u produkciji Televizije Beograd. Serija ima 8 epizoda i premijerno je emitovana od 9. avgusta 1970. do 27. septembra 1970. godine.
gledaj film


Duga mračna noć (2004)
IMDbMalo, mirno slavonsko selo zahvatio je 1941. godine vihor rata i stavio njegove stanovnike pred mučna iskušenja. Nevolje će otežati i činjenica da je selo napučeno i njemačkim življem, koje je tu starosjedilačko, duže od dvije stotine godina. Rat zgušnjava čovjeka, traži od njega da donese u trenutku odluke za koje bi u miru trebao možda i cijeli život... Suočit ćemo se s čudesnim kolopletom ljudskih sudbina na prostoru sjeverne Hrvatske (Slavonija), u kojem su još od vremena carice Marije Terezije u 18. stoljeću doseljeni Nijemci živjeli u miru i slozi sa svojim hrvatskim domaćinom. Sve do početka Drugog svjetskog rata. Ludilo političkih podjela na komuniste i fašiste Hrvati i Nijemci tragično su platili.
gledaj film
  Pop Ćira i pop Spira - Mini serija (1982)
IMDb
     
  Pop Ćira i pop Spira je jugoslavenska humoristička mini-serija snimljena 1982. po motivima istoimene priče Stevana Sremca. Scenario i režiju je potpisala Soja Jovanović, poznata i kao autorica filmske verzije snimljene četvrt vijeka ranije.   Scenario: Soja Jovanović (po priči Stevana Sremca)
Režija: Soja Jovanović
Nastupaju: Stevan Salajić, Đorđe Jelišić, Dara Čalenić, Saša Selenić, Vesna Čipčić, Olivera Balašević, Đorđe Balašević, Vladislav Kacanski Zemlja: SFRJ (Srbija)
Premijera: 1982
Broj epizoda: 3
1. Epizoda
 
   
  2. Epizoda
 
   
  3. Epizoda