tablete za mrsavljenje


Na granici (2018-2019)
IMDbU središtu dramske serije 'Na granici' je mlada, tek diplomirana ekonomistica Petra koja se vraća iz Zagreba u svoje rodno selo kako bi od bake Zorke naslijedila ilegalni biznis švercanja dobara iz BiH u Hrvatsku. Kako od tog biznisa živi skoro cijelo selo i kako je u posao uključeno nekoliko obitelji, Petra zapravo postaje šefica pravog malog kartela. Samim tim, Petra postaje i najpoželjnija udavača u mjestu. Sve obitelji uključene u biznis, vide priliku da ženidbom jednog od svojih sinova s Petrom zagospodare unosnim poslom pa sinovi, htjeli ne htjeli, postaju Petrini udvarači.
gledaj film


Šifra Despot(2018)
IMDb
Šifra Despot je humoristička televizijska serija čije prikazivanje počinje 16 februara 2018. "Šifra Despot" je elegična socijalna komedija naravi i mentaliteta, smeštena u ambijent metropole, ali podjednako i u autentična srpska predgrađa, varošice, gradove, sela, zaseoke. Ne napuštajući ni jednog trenutka životne vratolomije glavnog junaka serije, pomalo nespretnog i taličnog, ali veoma talentovanog kompjuterskog programera Despota Despotovića, od oca Živote, penzionisanog potpukovnika i majke Rumenke, kondukterke u invalidskoj penziji, serija će u tematskom, vizuelnom i socijalnom smislu odslikati vreme u kom živimo.
gledaj film


Prava žena (2016-2017)
Ocjena: n/a
Intrige, zapleti i neočekivani obrati najkraći su opis serije koja će pred male ekrane prikovati gledatelje narednih mjeseci. Svi znamo - život servira nepredvidljive priče i baš nikad ne bira vrijeme za to. Čak i onda kad se sve čini idealno, nešto uvijek može krenuti putem koji niste birali. A roditelji ne biraju sredstva kako bi zaštitili svoju djecu, pa makar to bilo na račun njihove vlastite sreće. Donosimo priču o ocu kojeg će nesigurnost njegove vlastite kćeri natjerati da stane na loptu i u svojim zrelim godinama napokon izađe iz nikad završenog puberteta.
gledaj film


Zlatni dvori (2016-2017)
IMDb

Okosnicu serije 'Zlatni dvori' čini jaka ljubavna priča između Ane, koju utjelovljuje Katarina Baban, i Petra kojeg utjelovljuje Matko Knešaurek. Ane je seoska djevojka koja na slavonskom gazdinstvu brine o konjima, a Petar mladi bogataš koji je pomalo vjetropirast, neodgovoran i zaveden sjajem vlastitog, obiteljskog bogatstva, ali u dubini duše pošten i dobronamjeran. Petar će iz ljubavi prema glazbi, ali i velikog prkosa prema ocu, prihvatiti okladu da će Anu pretvoriti u glazbenu zvijezdu.
dvori


Sumnjiva lica (2016-2017)
IMDb

Glavni junak serije je mladi "doktor filosofije" Milorad Cvijović, koga igra Nikola Rakočević, i njegovi ambiciozni roditelji, otac Života (Boris Isaković) i majka Ljiljana (Jasna Đuričić). Oni na svaki način žele da programiraju budućnost svoga sina, iako se on tome žestoko protivi. Želja roditelja da njihov lenji, nezainteresovani i razmaženi sin, sklon lakim i brzim zadovoljstvima, postane neko i nešto, moćna "zverka" u savremenoj Srbiji, je siže koji je većim delom preuzet iz Nušićeve komedije DR.
gledaj film


Nemoj da zvocaš (2016-2017)
IMDb
Serija koja na komičan način prikazuje zajednički život tri para: mladog, koji tek započinje život pod istim krovom, sredovečnog, koji je usred „krize srednjih godina i zrelog, koji deli dobro i zlo već 45 godina. Kroz prizmu svakog para gledaoci će se na duhovit način susresti sa radostima i "mukama svakodnevice u dvoje". Najzreliji par, bivša nastavnica i policajac u penziji, igraju Jelisaveta Seka Sablić i Boro Stjepanović. Sredovečni bračni par provincijalaca će na duhovit način dočarati Milena Vasić i Ljubomir Bandović. Dok su u ulozi najmlađeg para našli su se Milena Živanović i Uroš Jakovljević koji tek započinju svoj zajednički život!
gledaj film


Crno bijeli svijet (2015-2016)
IMDb
Dobrodošli u Crno-bijeli svijet, novu domaću dramsku seriju koja vas kroz 12 epizoda vodi na putovanje u ne tako davne, a istodobno tako daleke, osamdesete. Od Novog vala do pojave videorekordera, vrijeme kada su kultni bendovi, mjesta i tulumi obilježili čitavu jednu generaciju. Poseban izazov za autore je scenografska uvjerljivost Zagreba, Beograda i drugih lokacija iz 1980. Većina kultnih okupljališta ondašnje mladeži više ne postoji. Ekipa serije nastoji barem privremeno oživiti što više legendarnih mjesta koja još žive u simboličkom univerzumu milijuna ljudi od Vardara do Triglava.
gledaj film


Gorčilo – jesi li to došao da me vidiš? (2016)
IMDb

"Gorčilo", serija reditelja Milana Karadžića, bazirana je na istoimenom filmu koji je nastao prema komediji Miodraga Mija Karadžića "Jesi li to došo da me vidiš", jednoj od najboljih i najcitiranijih drama. Ova urnebesna komedija okupila je poznata imena crnogorske i srpske glumačke scene među kojima su: Mima Karadžić, Dubravka Drakić, Mladen Nelević, Anita Mančić, Viktor Savić, Andrija Milošević, Milorad Mandić - Manda i ostali...
gledaj film


Patrola na cesti (2016)
IMDb

Josip (K. Mikić) se iz rodnog mjesta na granici Hrvatske i Hercegovine davno odselio u Zagreb i radi kao policajac, a njegov brat Frane (S. Sobin) ostao je u mjestu i uvijek birao lakši put, čak i ako on vodi s one strane zakona. Frane je oženjen s Marom (N. Janjić) i ima kćer Josipu koju obožava. Kada umre Josipova i Franina majka, Josip odluči vratiti se u mjesto kako bi se mogao brinuti za oca. Već prilično složene odnose unutar ove obitelji učinit će još složenijima policijska istraga vezana uz šverc preko granice koja dvojicu braće stavlja na suprotstavljene strane...
vatre ivanjske


Horvatovi (2015-2016)
IMDbHorvatovi su obiteljska dramska serija s jakim elementima humora, a riječ je o adaptaciji vrlo popularne španjolske serije "Los Serrano" koja je emitirana čak osam sezona. Goran je otac triju sinova, a Bojana majka dviju kćeri i njegova srednjoškolska ljubav. Ponovni susret nakon niza godina bit će fatalan - Lili će se život okrenuti naglavačke kada se preseli u Zagreb u dom Franje Horvata, za kojeg se, u prvoj epizodi, udaje. Horvatovi time postaju jedna velika obitelj s petero djece, a prelaskom Lile i Stjepana kao novopečenih mladenaca preko kućnog praga počinju svakodnevne životne avanture.
Izvor: port.hr
vatre ivanjske


Da sam ja netko (2015)
IMDb


U središtu su odnosi triju kćeri i njihovih očeva: djevojčica Dora (Helena Beljan) u čiji se život vraća otac (Goran Hajduković), sitni kriminalac i diler, redateljica Ives (Lana Barić) koja se brine o dementnom ocu (Vojislav Brajović) i producentica Nataša (Nataša Dorčić) koja odgađa suočenje s ocem (Kruno Šarić) zbog obiteljskog nasilja. Glavne likove povezuje rad na sapunici čiji je virtualni svijet iluzija postavljen kao kontrast snažnom realizmu svakodnevnog života.
vatre ivanjske


Komšije (2015-2016-2017-2018)
IMDbPreplitanje događaja u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije. U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, miran i rafiniran čovek i njegova supruga Milica (41), slikarka i pobornik zdravog života. Prvi komšija im je Mašan (58), autoprevoznik, preglasan Crnogorac, na privremenom-celoživotnom radu u Srbiji, koga je žena odavno napustila. Mašan ima ćerku Maju (21) divlju i luckastu devojku, koja silno želi da postane manekenka, ili kakva estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi siromašan komšija Sima (40) koji ima troje maloletne dece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije.
vatre ivanjske


Vatre ivanjske (2014-2015)
IMDb

Radnja serije smještena je u jedno malo mjesto po imenu Ivanje. Ivanje je bilo mirno mjesto dok se u njemu nije pojavila Ana Kolar, Tildina nasljednica imanja u Ivanju s kojim već godinama upravlja Božo Magdić. Njen dolazak u Ivanje izazvat će puno loših događaja, ali i dobrih trenutaka. Supruga Bože Magdića Elena Župan Magdić napravit će sve što je u njenoj moći da Anu otjera iz Ivanja i zajedno sa Božom zadrži imanje, a njena kći Klara Župan napravit će sve da Anu odvoji od Viktora, Božinog sina.
Izvor: wikipedia.hr
vatre ivanjske


Jedne letnje noći (2015)
IMDbEkranizacija romana "To je bilo jedne noći na Jadranu" poznate spisateljice Milice Jakovljević koja je pisala pod pseudonimom Mir-Jam. Krinka i Lola Branković su dvije sestre u ranim dvadesetim, obje veoma privlačne i zanimljive, iako potpuno različite. Krinka je povučena, voli sanjariti i nije baš zainteresirana za ljubav. Lola je njezina suprotnost – iako je rano ostala udovica još ima puno želje za životom i jako voli druženja s muškarcima. Jednog ljeta njih dvije sa svojom majkom odlaze na putovanje brodom u Veneciju, pa na Rab. Ljetovanje i Krinkin susret sa Dubravkom, a Lolin sa Žarkom zauvijek će im promijeniti živote...
gledaj film


Urgentni centar (2014, 2015, 2018)
IMDb


Nove epizode, 2018.

Serija prati živote šest doktora. Doktora Arsića tumači Ivan Bosiljčić, glavnu sestru Katarinu Grujić i na kraju veliku ljubav šarmantnog i zavodljivog Arsića igra Katarina Radivojević, doktorku Lukić Tamara Krcunović, doktora Marka Pavlovića tumači Marko Janjić , uloga mladog stažiste pripala je Bojanu Perić , a njegov starijeg kolege Ivanu Jevtoviću. Oni se svakodnevno bore sa za nečiji život. Posvećeni su svom poslu i rade ga iz potpune ljubavi. Čak kada doktoru Marku Pavloviću jedna privatna klinika ponudi duplo veću platu I bolje uslove, on se vraća u Urgentni centar.
gledaj film


Glas naroda (2014)
IMDbGlavni junak Mate Gugić (Draško Zidar) novopečeni je načelnik jedne općine u dalmatinskom zaleđu. Mate je častohlepan, bez političkog iskustva, a i bez fakulteta, ali u svom političkom djelovanju - barem tako on tvrdi - samo osluškuje "glas naroda". U praksi to znači da su mu prioriteti jasno posloženi: osigurati položaj, napuniti želudac na račun općine i tu i tamo srediti kakav poslić za nekog od mnogobrojnih rođaka. Pokvareniji od Mate je tajnik općine Mario Pokuda (Frano Maškovic). Bezočni laskavac, koristi šefovu naivnost pa tako svaki načelnikov potez u konačnici ima samo jednu svrhu i rezultat, a to je Pokudina materijalna korist.
gledaj film


Žene sa Dedinja (2011-2015) 1, 2. i 3. sezona
IMDbGlavne junakinje su četiri dame iz visokog društva koje naizgled imaju sve:: Čarna Malbaš (Anđelka Prpić) je supruga pop-pevača Martina (Dragan Mićanović) koji je postao slavan posle pobede na „Beoviziji“, Klara Hadži Popović (Irena Mičijević) je gnevni advokat iz stare beogradske porodice, Valerija Savić (Maja Noveljić) iskompleksirana domaćica, dok je Alisa Velebit (Lena Bogdanović) promiskuitetna vajarka. Radnja serije započinje žurkom koju organizuju Čarna i Martin, povodom useljenja u novu velelepnu kuću na Dedinju, u koju su se tek doselili iz Kragujevca. Komšiluk baš i nije spreman da prihvati nove komšije...
gledaj film


Dojč caffe (2016)
IMDb

Troje prijatelja odlučilo je da otvori kafe. Njihovi karakteri zasnovani su na tipološkim karakteristikama podgoričkih mladića iz njihove generacije: Simon Separe je fenser, trudi se da stalno bude u trendu, mašta da djevojke trče za njim, želi da bude važna faca u gradu; Miha The Man vidi sebe kao urbanog umjetnika, hipstera, koji pokušava da otkrije bendove za koje nikad niko nije čuo, voli eksperimentalni film, street art. Njegova parola je da nije bitno da li je dobro i loše, bitno je da niko ne zna.
vatre ivanjske


Zvezdara (2013,2015)
Ocjena: n/aU januaru 2015. je na RTV Pink počelo emitovanje novih epizoda serije “Zvezdara“ koja se sa velikim uspehom prikazivala na istoj televiziji. Novi ciklus donosi mnogo noviteta i novih likova - boemi, tajkuni, policajci, dileri droge, sirotinja...

Serija Zvezdara je priča o Beogradu danas, kroz brojne zanimljive likove koji kriju svoje neobične porodične i lične priče, začinjena finim humorom i satirom o vremenu u kome živimo. Serija je namenjena celoj porodici a scenario i režiju potpisuje doajen televizijske režije Dragoslav Lazić.
domaće serije


Jagodići (2012), Oproštajni valcer (2014/2015)
IMDbNastavak popularne serije Sva ta ravnica

Radnja serije smeštena je vremenski u period tridesetih godina prošlog veka, a posebnu draž joj daje ambijent "duboke i uznemirujuće" ravnice u kome se odvija priča koja bi se najbliže mogla odrediti kao mešavina trilera, melodrame i "seoskog" horora.
Treći ciklus pod naslovom "Jagodići: Oproštajni valcer", zaokružuje melodramsku priču o porodici banatskih grofova u deset epizoda.
domaće serije


Branio sam Mladu Bosnu (2015)
IMDb


Gavrilo Princip i drugovi, mladići koji snivaju o slobodi, izvršili su 28. juna 1914. atentat na prestolonaslednika Austrougarske monarhije koja je okupirala njihovu zemlju. Suočeni sa ogromnim represalijama Austrije, Princip i drugovi odlučili su da sve priznaju. Međutim, bez obzira na sve pokušaje da se u istrazi nađu dokazi, a krivica za atentat pripiše vladi Srbije, istraga doživljava neuspeh..
gledaj film