Loading...
 

Nepobedivo srce (2011)

Radnja serije smještena je u romantične tridesete godine 20-og stoljeća i govori o nemogućoj ljubavi između siromašnog mladića iz provincije, Miroslava Balšića i bogate, razmažene nasljednice direktora i vlasnika banke, bivše pijanistice Milene Novaković.
Njihova ljubav, prema raznim parametrima koji su bili važeći u to vrijeme nikako ne može uspjeti, te njih dvoje prolaze kroz razne peripetije.

Miroslav Balšić je nezaposleni diplomirani pravnik koji uz traženje posla u svom zanimanju pjeva po kafanama kako bi se izdržavao. I taman kad mu se učini da je njegova situacija bezizlazna te da nema nikakve nade da će dobiti posao, dobiva pismo iz jednog grada u provinciji, u kojem ga direktor banke, po preporuci, poziva da bude učitelj njegovom sinu koji ima problema u školi, pa ako to uspješno riješi, zaposlit će ga u svojoj banci kao pravnika.

ULOGE:

Sloboda Mićalović-Ćetković, - Milena Novaković, Ivan Bosiljčić - Miroslav Baltić, Nela Mihailović - Jorgovanka Novaković, Nataša Ninković - gospođa Stajić Vanja, Milančić - amerikanka Sara, Igor Đorđević - Vlada (Milenin zaručnik), Ljubomir Bulajić - Staša Novaković, Predrag Ejdus - Aleksa Novaković


Loading...


Loading...