Loading...
 Sαn snovα 23  ☀  ΚυΜονι S2/95  ☀  Od jutrα do sutrα 290  ☀  Igra sudbine 6/25  ☀  Kαlkαnski Krugovi S2/10  ☀  Zαkopane tajne 79  ☀  Τεndεr 2/12  ☀  U ΚΙιnču S2/30  ☀  Jυžni vetαr: Να grαnici 12  ☀  Na rυbυ pameti S2/6  ☀  Lαko je Rαletu 39  ☀  Uβicε mοg οcα S6/12  ☀  Šetnjα sa lαvom 10  ☀  Brαnilαc S2/12  ☀  Ρορadija 15 ☀  Οblak u službi zakona 14  ☀  Vεrα 10  ☀  Βυnar 11  ☀  Klan S3/8  ☀  Zlατni dečko 5  ☀  Šυτnjα 6  ☀  ΒΙαgο Ναmα 65  ☀  Μιnυs i plυs 11-12  ☀  ΒΙοκ 27/6  ☀  Južni vetar 14  ☀


Sαn snovα (2023)
verenicaU središtu radnje je mladić Alen Stošić koji je zvijezda lokalnog nogometnog kluba. I kad se učini da baš ništa ne može pokvariti njegovu sreću i ostvarenje snova, transfer života u cijenjeni španjolski klub, od kojeg se nadaju okoristiti gotovo svi oko njega, dogodi se bizarna nesreća za vrijeme procesije u njegovu rodnom Kamenu, zbog koje naprasno mora prekinuti karijeru. Da stvar bude gora, u isto vrijeme doživi krah veze s influencericom i manekenkom Kristinom. No Alenova tragedija pogađa i članove njegove obitelji, posebice oca Mirka, koji sada mora pronaći novi način da dostigne toliko željeni uspjeh.
gledaj film


Vεrα (2023)
verenica
Ova serija je špijunski triler s elementima melodrame inspirisana istinitom pričom o srpskoj Mata Hari, Veri Pešić (1919—1944), špijunki iz vremena drugog svetskog rata. Ovo je priča o mladoj ženi koja je ne samo u raljama ratne špijunske mreže već i patrijarhalnog društva na Balkanu, prepunog moćnih, arogantnih muškaraca s kojima se ona hrabro i drsko nosi. Serija se drži ženske vizure i obrađuje položaj žene u muškom svetu — kako tradicionalno balkanskom, tako i profesionalno špijunskom.
gledaj film


Τεndεr (2022-2023)
verenica
Serija prati rad državne agencije za sprovođenje javnih nabavki. U središtu serije je tročlana komisija koja je sastavljena po dobro poznatom modelu: Srbin, Hrvat i Bošnjak. Tri potpuno različita karaktera, potpuno različite političke vizije, potpuno različiti pogledi na svet ali su prinuđeni raditi zajednički posao i deliti zajednički prostor tj. ured, kancelariju, ofis, office. Međutim, ono što ih spaja je jače od svih njihovih razlika - želja da se obogate. Na putu ka tome oni neće prezati ni od čega - lagaće, petljaće, potkupljivaće, ulizivaće se šefovima...
gledaj film


Šetnjα sa lαvom (2023)
verenica
Brza i komična priča upoznaje nas s Unom (Anđelka Prpić), najpopularnijom TV voditeljicom u zemlji, autoricom emisije u kojoj na originalan način intervjuira najpoznatije osobe iz javnog života. Upoznajemo i Batu (Andrija Kuzmanović), genijalnog, ali neafirmiranog filmskog redatelja na rubu egzistencije. Njihov susret trebao je biti tek jedan u nizu TV intervjua, ali dogodi se neočekivani obrat. Ovaj romantični triler naše junake stavlja u nemoguće situacije i tek tad, suočeni s pravim životnim iskušenjima, oni postaju ljudi.
gledaj film


Οblak u službi zakona (2023)
n/a
Ovo je spoj obiteljske serije s laganim krimi zapletom, jer Nikola, glava obitelji Oblak, policijski je narednik. Idealist je i poštenjačina koji vjeruje u neke ljudske vrijednosti te ih nerijetko prepoznaje i tamo gdje ih nema. Za razliku od Nikole, drugi članovi obitelji Oblak daleko su realističniji i skloniji postupcima koji su, iako benigni, na rubu zakonitosti. Nikolina žena Jagoda ne može naći posao, a kako bi pridonijela ionako malom kućnom budžetu, često pribjegava radu na crno. Kreativna, znatiželjna, pomalo samozatajna, posvetila se Nikoli i djeci te je potpuna suprotnost susjedi, mesarici Greti...
gledaj film


Lαko je Rαletu (2023)
n/a
Sportski novinar Rale, koji vodi dinamičan život, trudi se da bude (koliko je to moguće) i posvećen muž, i uzoran otac, i dobar sin i brat. Ali, Rale, po prirodi nemaran i opušten, i nije od naročite pomoći svojoj ženi Ivani, pa svojim ponašanjem u porodični život unosi više pometnje nego sklada. Dok Ivana na sve načine pokušava da održi red u kući i brine o troje dece, istovremeno joj svakodnevicu remete dosadne prve komšije - Raletovi roditelji i brat, koji zajedno žive u stanu prekoputa, i koji prosto obožavaju da slobodno vreme provode baš kod Raleta i Ivane, zadirući u svaki delić njihovog ličnog života.
gledaj film


U ΚΙιnču (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Iskrena priča o odrastanju, o trenucima u kojima mladi ljudi na prelasku iu srednjoškolskog peridoa postaju studenti, zaposleni ljudi, koji počinju da ostvariju ili se razočaravaju u svoje ambicije. Protagonisti serije su članovi porodice Kovač - bračni par Mira i Velja koji imaju dvoje tinejdžera. Kroz priče ovih i mnogih drugih junaka, pratimo koji su izazovi sa kojima se danas suočavaju mladi i njihovi roditelji. Boksovaće se i sa prvim ljubavima, odlaskom iz porodičnog doma, ambicijama roditelja, u životnom, ali i pravom ringu, jer se skoro svi članovi porodice Kovač bave boksom.
gledaj film


Μαlα suprugα (2022)
n/a
Đurđica (Srna Đenadić) je otmena i lepa devojka odrasla u Nemačkoj, koja sada sa svojom majkom Marom (Anika Milićević) živi u jednom malom mestu u Vojvodini, u svoj velelepnoj kući sa bazenom koju je sagradio njen pokojni otac. Njen život se odvija u monotoniji imanja i sela, sve dok se neočekivano ne zaljubi u Branka (Nikola Malbaša), doktora u lokalnom domu zdravlja, koji se baš u tom trenutku suočava sa velikim problemom svog starijeg brata Milana (Miodrag Berić)i ogromnim dugom od stotinu hiljada evra, pozajmljenim od lokalnog zelenaša....
gledaj film


Od jutrα do sutrα (2022)
n/a
Radnja serije je smeštena u TV kuću u kojoj radi uspešan voditeljski dvojac – Marko i Srna. Gledaoci ih obožavaju, a osim što su kolege, njih dvoje su i supružnici. Ipak, ono što na malim ekranima deluje idilično, po gašenju kamera postaje prava noćna mora. Srna je nežna, ali istrajna žena koja je našla savršen balans između porodičnog života i karijere. Ona je supruga i zvezda, i deluje da joj obe uloge leže podjednako dobro. Marko je zgodan, harizmatičan i obožavan, ali je i spreman da „gazi preko leševa” da bi ostvario ono što je naumio.
gledaj film


Zlατni dečko (2022)
n/a
Mladi, razuzdani fudbaler Denis Marković je vanserijski talenat, ali ima ozbiljne probleme sa ponašanjem i zbog toga dobija kartu u jednom smjeru za Beograd iz evropskog prvoligaša. Nakon povratka u Beograd, njegov menadžer Čaki na sve moguće načine pokušava da mu pronađe novi klub, ali zbog njegove loše reputacije ne uspijeva u tome. Za to vrijeme Denis polako zaboravlja na fudbal i provodi dane u opijanju i drogiranju. Kad se slamarica potrošila, Čaki upada u finansijske probleme zbog kockanja i primoran je da “prebije” svoj dug zelenašima Soniju i Džoniju svojim menadžerskim pravima na Denisa, čime izdaje Denisovo povjerenje.
gledaj film


Ρορadija (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Serija prati atraktivnu lepoticu koja dolazi iz Njujorka i njenog muža, lokalnog sveštenika. Uprkos različitim stilovima života i očekivanjima, među njih se razvija strasna veza koja se pretvara u ljubav i biva krunisana brakom. Zbog ljubavi sa popom, atraktivna lepotica pristaje da život sa njim nastavi na selu. Serija ima intrigantan zaplet, jer lokalna zajednica nije oduševljena što im je lepotica iz inostranstva zavela verskog starešinu.
gledaj film


Metrορolitanci (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Radnja serije se događa u polu fiktivnom zagrebačkom naselju Vrtovec, usred pandemije, nakon razornog potresa, pa politika u naselje doseli stanovnike starog centra grada čiji stanovi su razrušeni u potresu. U takvom novonastalom metropolitanskom krugu kuhaju se sukobi, najviše između zubara Petra i vlasnika lokalnog restorana Pavića. Dok Petar želi u naselju mir i usklađenost, Pavić vidi priliku za brzo bogaćenje.
gledaj film


Βυnar (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Bunar je mesto gde se čuva voda a voda znači život. Ova serija je drama egzistencijalizma i potraga za smislom i odgovorom zašto postojimo na ovom svetu. Glavni junak priče - profesor filozofije Radomir Pavlović traži upravo to - smisao. On je na vrhuncu svoje moći kada krene na taj put - dovoljno mlad u četrdesetim a opet nedovoljno star da razume sve što će ga na tom putu snaći. Sklon svemu a opet ničemu nije.
gledaj film


Na rυbυ pameti (2022)
 Na granici
(2018) on IMDb
Život Mahe Dilbera, profesionalnog novinara i dugogodišnjeg samca koji je upravo otišao u prevremenu penziju i isplanirao život u svom trećem dobu se preko noći menja kada mu se na vratima tek renoviranog stana pojave dve kćerke iz dva različita, propala braka. Dve kćerke koje toliko dugo nije video da je skoro zaboravio i da postoje. Potpuno zatečenog Mahu dočeka još jedna bolna činjenica - saznaje da je uz dve odrasle ćerke postao i deda...
gledaj film


Zαkopane tajne (2023)
n/a
Radnja se vrti oko supružnika Milana i Ljubinke čijem braku se bliži kraj. Ljubinka sumnja da je Milan vara, Milan smatra da ga Ljubinka ne ceni i da uskraćuje njegovu slobodu. Kada su na ivici razvoda njihovi životi se menjaju za 180 stepeni. Na vratima njihovog stana se pojavljuje advokat Nestorović, koji im saopštava da je Milanova baba-tetka Milanka umrla i svo svoje bogatstvo ostavila Milanu. Radost zbog nasledstva prekida saznanje da postoji ugovor koji mora biti ispoštovan, kako bi novac došao do Milanovih ruku.
gledaj film
Loading...