Počivali u miru (2013, 2015, 2018)

Prva sezona snimljena je 2012. godine u režiji Gorana Rukavine i Kristijana Milića dok je drugu sezonu režirao Goran Dukić.

U prvoj sezoni mlada televizijska novinarka Lucijia Car (Judita Franković) se, uz pomoć umirovljenog zatvorskog čuvara Martina Strugara (Miodrag Krivokapić), upušta u istraživanje sudbina ljudi pokopanih na napuštenom zatvorskom groblju. 

Druga sezona serije Luciju će odvesti u nove istrage tajni koje kriju zaboravljeni grobovi. Političke intrige, osobni interesi, prijevare i ubojstva izronit će iz zakopanih grobova i ugroziti živote. Lucija će još jednom na bolan način otkriti: da bi mrtvi počivali u miru, živi moraju platiti visoku cijenu. Ovoga puta Luciju istraga vodi u Globin, tipično istarsko kameno mjestašce na uzvisini, okruženo ljupkim dolinama, vinogradima i šumama punim tartufa. No, sedam smrti povezanih s azbestom, dugo nakon što se on u Globinu prestao proizvoditi, nisu samo teret s kojim se teško nosi mala lokalna zajednica. One su tempirana bomba koja seže do samog vrha države i može ugroziti mnoge interese...

  ss
Loading...
 
     
Loading...