Upute za gledanje video sadržaja na android uređajima

Da bi ste gledali filmove i serije na vašim smartphone i tablet uređajima potrebno je instalirati flash player. Međutim, Adobe je povukao svoj Flash player iz Google Play trgovine za sve korisnike Androida 4.0 i više. Ova odluka je u skladu s ranijim najavama da se razvoj Flash playera za Android zaustavlja. Međutim, mi vam ovdje donosimo posljednju verziju Flash playera iz Google Play trgovine i u kratki vodič kako ga instalirati i na novije uređaje.

Upute za instalaciju:

1)     Najprije je potrebno omogućiti uređaju da instalira aplikacije i izvan Play Storea. To ćete napraviti odabirom Settings menija te odabirom Applications opcije. Unutar nje je potrebno odabrati “Unknown sources” ˙(Postavke->Aplikacije >> Nepoznati izvori). Ovo se odnosi na Android 2.x, 3.x uređaje, a ako posjedujete uređaj s Androidom 4.x ovu opciju ćete pronaći u Settings->Security->Unknown sources. (Postavke->Sigurnost->Nepoznati izvori).

2)     Nakon toga u web pregledniku vašeg ANDROID uređaja otvorite adresu, skinite aplikaciju i pokrenite ju.

3)     Instalacija bi trebala kratko trajati i nakon završetka imate instaliran Flash player!

4)     Kako bi se uvjerili da radi, pokrenite web preglednik te po potrebi u plugin opcijama omogućite da se Flash pokreće uvijek (“Always on”) ili po potrebi (“On demand”), možete slobodno staviti da se pokreće uvijek.