Sulejman Veličanstveni (2012-2013) - sve epizode

Televizijska serija „Sulejman Veličanstveni“ je dugo očekivani turski povijesno-romantični spektakl . Nikad prežaljeni Onur iz „1001 noći“, ove će se jeseni vratiti na male ekrane u obliku još atraktivnijeg lika – najpravednijeg turskog sultana, Sulejmana I.

Serija je izazvala brojne kontroverze u islamskom svijetu, pogotovo jer je sultan Sulejman predstavljen kao nemoralan čovjek koji ne poštuje ljude, a sklon je i nedopuštenim zadovoljstvima. Gledatelji su uputili preko 70 tisuća pritužbi turskoj televizijskoj kući Show TV zbog negativnog predstavljanja povijesti i povijesne ličnosti, no gledanost serije je ostala ista. Naime, seriju svakodnevno gleda preko 50% Turaka, a u Srbiji je prosječno prati između 1,9 i 2,2 milijuna gledatelja, dok se ista emitira i u Bosni i Hercegovini, Rusiji, Maroku, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a uskoro i u Njemačkoj i Francuskoj.
Trenutno se u turskoj prikazuje 4. sezona koju možete pratiti prevedenu na našoj stranici.

Trajanje epizode: ~110 minuta, pa su neke TV kuće od 1 epizode napravile 2, stoga u nekim verzijama ima dvostruko više epizoda, kao npr. RTL Hrvatska.
Izvor: mojtv.hr
  Sulejman Veličanstveni nova sezona
 
   
   
Loading...
 
Loading...