penis gels


Kauboji (2013)
IMDb

Ekranizacija istoimene predstave teatra EXIT koju je pogledalo više od 100 000 ljudi! Šest muškaraca, jedna žena (i njezin brat) okupljaju se s jednim ciljem – napraviti predstavu. Za dramaturški predložak odabiru vestern. Jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utječući i mijenjajući jedni druge. No, kako vrijeme prolazi, predstava sve više izgleda kao nemoguća misija, gotovo svi njeni akteri je sve više doživljavaju kao metaforu njihovih sudbina te se hvataju za nju kao na priliku života.
gledaj film


Šuma summarum (2010)
IMDb

Novi nizozemski vlasnik hrvatske marketinške agencije vodi svoje uposlenike na akcijski team building vikend. Nakon raftinga koji završava incidentno, dvije se grupe tijekom paintballa probijaju šumom u kojoj ih čekaju nemala iznenađenja – lokalna obitelj koja im radi o glavi, slučajni izletnički par, sumnjivi instruktori i fatalne nesreće. A kako se dan bliži kraju, svima polako postaje jasno da životi onih koji iz svega ovoga izvuku živu glavu više nikada neće biti isti...
gledaj film


Tri muškarca Melite Žganjer (1998)
IMDbGlavna junakinja, Melita Žganjer, prodavačica u slastičarnici, koja dijeli stan s još dvije prijateljice, čezne da upozna muškarca svog života. Njezine prijateljice Eva i Višnja također su neudate. Melitin muški ideal je Juan, junak iz španjolske serije 'Robinja ljubavi', koju svakodnevno gleda na televiziji. No, istodobno joj se sviđa i mladić iz susjedstva, dostavljač kolača Janko. Janko kao i Melita ima komunikacijskih problema i njih dvoje ne znaju pokazati da se sviđaju jedno drugom. Misleći da se ne sviđa Janku, Melita pokušava naći drugog dečka. Sve poprima nevjerojatan zaplet kad u Zagreb na snimanje koprodukcijskog filma stigne Juan, idealni muškarac njezine omiljene serije.
Gledaj film


Ajmo, žuti! (2001)
IMDb

"Ajmo, žuti" film je o dvojici prijatelja, Ivanu i Kruni, koji su fanatični navijači žutih, trećeligaškog nogometnog kluba iz zagrebačkog predgrađa. Kad u upravu kluba uđe otmjeni i privatni poduzetnik, koji ubrzo postane i predsjednik kluba, prijateljstvo Iveka i Krune naći će se na kušnji... Naime, uskoro se ispostavi da na stadionu namjerava sagraditi farmu činčila. Stari drukeri "žutih" u dvojbi su: je li im važnija Druga liga ili obraz i stari duh "žutih"?
Gledaj film


Kotlovina (2011)
IMDb
Humorna drama o udovici koja se vraća u Hrvatsku i druži s obitelji, a problem nastane kada se spetlja sa posinkom svoje sestre. 40-godišnja udovica Mimi (Melita Jurišić) dolazi iz Australije u rodnu Hrvatsku koju je napustila kad su joj bile četiri godine. Konačno će se ujediniti sa svojim starijim sestrama i upoznati ostatak obitelji na obiteljskom druženju s tradicionalnom kotlovinom. Slučajno se upetlja u ljubavnu vezu sa posinkom svoje sestre koji je, da bi skandal bio još veći, 20 godina mlađi od nje. Iako se ljubavnici trude sakriti svoju vezu, članovi obitelji reagirat će na raznolike načine...
gledaj film


Vreme čuda (1989)
IMDb

Neposredno po završetku II svetskog rata, nova revolucionarna vlast započinje borbu protiv utemeljenog narodnog verovanja, počinje proces isterivanja Boga. U malom zabitom mestu lokalnu crkvu pretvaraju u školu. Svi stanovnici učestvuju u prefarbavanju fresaka. Ali, gle čuda! Usred školskog časa, ispod sloja kreča, freske ponovo izbijaju... Iz sukoba dve dogme čija je žrtva običan, nezaštićeni čovek, rodiće se saznanje da je svaka dogma uvek okrenuta protiv čoveka i njegove potrebe za slobodom.
gledaj film


Praznik u Sarajevu (1991)
IMDb

Praznik u Sarajevu je dugometražno igrano debitansko djelo raditelja Benjamina Filipovića. Riječ je o filmskoj priči o grupi kirminalaca koji ne kradu u svojoj zemlji, već u inostranstvu - u uličnom žargonu - šanera. Kradu u zapadnoj Evropi, a za praznike dolaze kući. Nakon povratka se transformiraju u normalne ljude. Neko od njih ima porodicu, neko samo roditelje, a neko odbjeglu suprugu. Nakon praznika vraćaju se u inostranstvo, ostavljajući svoj život za neki drugi dolazak, za praznike.
gledaj film


Montevideo, bog te video (2010)
IMDbBeograd, s proljeća 1930. godine... Tirke je dečko sa Čubure prinuđen da bira između najamnog rada u fabrici i fudbala. Izabraće fudbal. Tih godina se još uvek ne živi od fudbala... živi se za fudbal. Samo Mošu Marjanovića u Beogradu plaćaju po postignutom golu, ali jedan je Moša... U isto vreme na adresu Fudbalskog saveza Kraljevine Jugoslavije stiže zvaničan poziv reprezentaciji za učešće na prvom Svjetskom prvenstvu koje će tog ljeta biti održano u Urugvaju. Izbor inžinjera Boška Simonovića za selektora javnost dočekuje s podsmjehom, zovu ga Boža "Dunst" (amater). Počinju pripreme i uigravanje tima kojem niko ne daje nikakve šanse...
gledaj film


Montevideo, vidimo se! (2014)
IMDb
Nakon trotjednog putovanja do Južne Amerike, nogometna priča nastavlja se u glavnom gradu Urugvaja, u koji stiže prva nacionalna momčad Kraljevine Jugoslavije, tim jedne male balkanske zemlje kojoj nitko ne daje šanse za uspjeh, pogotovo kada za prvog protivnika dobije reprezentaciju Brazila. No, enzacionalnim pobjedama nad Brazilom i Bolivijom, izabranici Boška Simonovića plasirali su se u polufinale, gdje ih čeka domaćin i favorit prvenstva, a vijest o fantastičnom uspjehu jedne ekipe autsajdera obilazi čitav svijet.
gledaj film


Valter brani Sarajevo (1972)
IMDb
Sarajevo 1944. godine. Potaknuti gubitkom Beograda te prodorom sovjetske vojske i partizana, čelnici njemačke vojske na Balkanu pokreću operaciju Laufer, čiji je cilj dovesti gorivo vojnim vozilima radi početka povlačenja u Njemačku. Ali, prvo moraju onesposobiti sarajevski pokret otpora koji predvodi misteriozni ilegalac Valter. Dok njemački obavještajac Kondor (Dragomir Gidra Bojanić) ulazi u pokret otpora izdavajući se za Valtera, pravi Valter otkriva njemački plan. U Sarajevo stižu ilegalci na čelu s misterioznim Pilotom (Velimir Bata Živojinović) sa zadatkom da otkriju Kondora.
gledaj film


Sveto mesto (1990)
IMDb

Priča o čudnoj ljubavi između mladog bogoslova i lepe kćerke moćnog feudalca. Posle devojčine tajanstvene smrti, bogoslov je pozvan da prema njenoj želji, u seoskoj crkvi tri noći čita molitve kraj njenog odra. Strašne priče o pokojnici, o njenoj grešnoj vezi sa ocem i njenim orgijama, ne mogu da ugase ljubav mladog bogoslova. Namučena grešnom vezom sa ocem, ispunjena mržnjom, ona mrtva ne prestaje da se sveti muškom rodu. Njena žrtva postaće i nedužni, zaljubljeni bogoslov.
gledaj film


Podzemlje [Underground] (1995)
IMDb


Priča o porodicama koje se skrivaju u podzemnim odajama za vreme nacističke okupacije Beograda. Uz pomoć pustolovnog profitera oni proizvode oružje za pokret otpora. Ovaj posao je nastavljen i posle rata jer im njihov "dobročinitelj" pušta fiktivne izveštaje o nemačkim pobedama kako bi održao podzemnu proizvodnju i dalje se bogatio. On uspeva da ubedi i svog najboljeg prijatelja da ostane u podzemlju kako bi mogao da samo za sebe zadrži devojku koju obojica vole. Prolazi dvadeset godina i za vreme jednog podzemnog venčanja neki od prevarenih nađu izlaz u gornji svet. Iako je 1961. godina, oni veruju da su nacisti još na vlasti jer su se obreli na snimanju filma koji prikazuje nemačku okupaciju. Neki od ovih patriota naći će se i u borbama u Slavoniji 1991. godine, a među njima i dva bivša prijatelja...
gledaj film


Žena sa slomljenim nosom (2010)
IMDbMlada žena sa slomljenim nosem izađe iz taksija u prometnoj gužvi na mostu i baci se u rijeku. U taksiju ostaje beba. To izazove naizgled nemoguće ljubavi kod troje svjedoka, koje će na različite načine spasiti njihove živote. Taksist mizantrop (Nebojša Glogovac), ostavljen s bebom, počinje se boriti za život Žene sa slomljenim nosem; mlada profesorica (Anica Dobra) suočena sa zaljubljenim tinejdžerom uspijeva prebroditi životnu traumu, a neobična ljekarnica (Branka Katić) napušta svog zaručnika otkrivajući da je brat njene prve ljubavi, možda onaj pravi. U sudarima s nemogućim ljubavima ljudi spašavaju jedni druge, zacijeljuju ožiljke i ponovo otkrivaju prave razloge za život...
gledaj film


Gde Cveta Limun Žut (2006)
IMDb
Gde cveta limun žut je polu-dokumentarni film u produkciji Košutnjak filma o jednoj od najvećih tragedija srpskog naroda - povlačenju na otok Krf za vrijeme Prvog svjetskog rata. Snimljen je 2006. godine. Ovo povlačenje je još poznato kao Albanska golgota. Sa scenarijem Milovana Vitezovića, a režiran od strane Zdravka Šotre i sa Draganom Nikolićem kao pripovjedačem, film vodi 95 minuta kroz dešavanja koja su dovela do povlačenja srpske vlade, vojske i naroda na Krf. Film je sniman na lokacijama u Srbiji, Albaniji i Grčkoj.
gledaj film


Dvostruki obruč (1963)
IMDb

Neimenovani grad u Slavoniji za vrijeme Drugog svjetskog rata. Komunist Tomo Oljačić(Severin Bijelić) bježi iz zatvora te se nalazi s lokalnim ilegalcima koji mu organiziraju bijeg u partizane. Ali, kad dođu u kamenolom gdje su se trebali naći s vezom za šumu, ne samo da ne nađu svoju vezu, već se nađu oči u oči s ustaškim časnikom Zvonimirom Liscem (Bert Sotlar). Sve se dodatno zakomplicira kad Marko(Pavle Vuisić), vlasnik krčme u sastavu kamenoloma, prepozna Tomu s tjeralice.
gledaj film


Sedamdeset i dva dana (2010)
IMDbAmerička penzija djeda Đurađa, koju prima njegova udovica Neđa glavni je izvor prihoda ličke obitelji Paripović. Nakon što Neđa umre i njihova egzistencija biva ozbiljno ugrožena, glava obitelji, Mane, zajedno sa sinom Todorom te bratom Jojom smišlja "interesantan" plan: zamijeniti babu! Mane je odlučan sprovesti naum u djelo pa makar morao s puta maknuti radoznalog susjeda Milu, ne odveć zainteresiranog lokalnog policajca, pijanog poštara pa čak i članove vlastite obitelji. S idejom su svi oduševljeni osim Branka, Jojinog sina, kojemu je jedina želja sa djevojkom Ličom pobjeći što dalje od njih. On ima i još jedan problem. Pronašli su ga kamatari zbog kojih se i sakrio u ovaj krbavski zaselak.
gledaj film


Bal na vodi (1985)
IMDb
Beograd, pedesetih godina: četiri mladića i jedna djevojka, sedamnaestogodišnjaci, idu u isti razred, zajedno veslaju, imaju orkestar, susjedi su i obitelji im se poznaju. Dječaci su pomalo zaljubljeni u djevojku, a ona ih smatra samo prijateljima. Ljubav će se ipak dogoditi, ali sa petim mladićem, došljakom iz provincije koji je muževniji. On zavodi djevojku koja krije svoju vezu. Teško bolesna djevojčina majka umre, a otac je poslije zarobljeništva ostao u inozemstvu. Djevojka otkrije da je trudna, ali to neće reći ni prijateljima, a ni mladiću koji ju je razočarao. Međutim, dječaci su sve shvatili te joj odluče samoincijativno pomoći.
gledaj film


Devojka sa Kosmaja (1972)
IMDbRat razdvaja dvoje zaljubljenih. Djevojka se opredjeljuje za partizane. Ratujući, ona traga za svojim mladićem i konačno saznaje da pripada suprotnoj strani. U jednoj akciji mladi partizan koji je u nju zaljubljen, da bi je zaštitio, bude ranjen i umire na njenim rukama. Djevojka sa Kosmaja, razapeta između dvije ljubavi, ne doživljava ni jednu.
gledaj film
Loading...