Pošto smo dobili zabranu prikazivanja, obavještavamo Vas da novu HIT seriju možete gledati na ovoj adresi


Zmajeva Kulga
Zmajeva Kugla ( Dragon Ball ) je japanska manga serija ilustrovana od strane Akire Toriame. Prica prati avanture decaka Son Gokua od njegovog ranog detinjstva kako trenira borilacke vestine i izucava svet oko njega u potrazi sa sedam misticnijh kugli poznatijih kao Zmajeve kugle koje pozivaju zmaja koji izpunjava zelje kada su sve skupljene. Goku upoznaje nekoliko prijatelja i dosta neprijateljima sa kojima se bori, koji takodje traze kugle.
gledaj film


Kremenko - 33 ep.
Obitelj Kremenko, poznata i pod nazivom The Flintstones je američka animirana televizijska serija koju je producirala kompanija Hanna-Barbera Productions od 30. rujna 1960. do 1. travnja 1966. The Flintstones je bila jedna od najuspješnijih animiranih televizijskih serija svih vremena. Slobodno inspirirana igranim sitcomom The Honeymooners iz 1950-ih, Obitelj Kremenko je originalno prikazivan u američkim elitnim terminima šest sezona, od 1960. do 1966, na TV-mreži ABC.
gledaj film


Štrumpfovi - 43 ep.


Postoje teorije da je političko i ekonomsko uređenje Štrumpfova nalik komunizmu... Svi Štrumpfovi žive u šumi, plavi su, neodređene dobi, veličine razvijene gljive, osim Papa Štrumpfa, koji je star sa svojom širokom bijelom bradom. Štrumpfovi žive u savršenom gerontokratskom društvu, gdje su više-manje svi neodrasli i postoji samo jedan časni starina, autoritativni, no očinski lik u kojemu je pohranjena sva mudrost. U svim epizodama Papa Štrumpf ima glavnu i zadnju riječ, dok u epizodama gdje Papa Štrumpf izbiva iz sela u svijetu Štrumpfova zavlada nered. Zločesti je Gargamel, u ljudskom liku, s mačkom mu Azrielom, oličenje kapitalizma i nazadnjaštva.
gledaj film


He-Man i gospodari svemira - 11 ep.


Eternija, koja leži daleko iza najudaljenije zvijezde, jedan je od najzanimljivijih planeta u svemiru. Glavno mjesto je Eternos, koje služi kao dom mnogim ljudima, kao i kraljevskoj obitelji. Eternos je centar visoke razvijene tehnologije i znanosti, svijet magije i čarobnjaštva. No nijedna sila ili čarolija nije tako magična kao tajnoviti Dvorac sive lubanje. Glavni adut dobrih sila i zaštitnik Eternije je smrtnik, princ Adam. Čarobnica daje Adamu oružje i posebnu moć kojom se može transformirati u junaka zvanog He-Man, te uz pomoć Gospodara svemira braniti svoj planet i utvrdu. Držeći svoj magičan mač i vičući: "Sive lubanje silom! Ja imam moć!"
gledaj film


Pepa Prase - 30 ep.Pepa Prase je crtani film za decu mlađeg uzrasta u epizodama koje traju oko 5 minuta. Ovaj crtani film govori o Pepi,devojčici svinji,njenoj porodici i prijateljima. Pepa Prase se često druži i sa drugim životinjama. Pepa Prase ima mladjeg brata Džordža,Tatu Prase i Mamu Prase,kao i prijatelja Ričarda.Epizode opisu svakodnevne aktivnosti Pepe Praseta kao što je igra sa prijateljima,plivanje,vožnja bicikle,poseta baki i deki,jahanje,kupanje itd. Životinje u ovom crtanom filmu poseduju ljudske osobine pa tako voze automobile,pricaju,voze bicikle…
gledaj film


Traktor Tom i prijatelji - 50 ep.Na idiličnoj farmi Springhill hrabri i snalažljivi Traktor Tom i njegovi ljudski, životinjski i automobilski prijatelji zabavljaju se i proživljavaju pustolovine kroz rad i igru. Traktor Tom živi na farmi koja izgleda baš kao ona iz dječje mašte. Farma je puna maštovitih priča i šarenih likova. Farma Springhill sigurno je i pristupačno okruženje u kojem Traktor Tom i njegovi prijatelji zajedno rade, igraju se i rješavaju sve probleme koji se pojave uz humor i toleranciju. Traktor Tom i njegovi prijatelji međusobno si pomažu da bi postigli najbolje rezultate na farmi.
gledaj film


Iznogud - 32 ep.

Ćilimi, deve, duhovi, tete u maramama i sva menažerija koje se možete sjetiti iz Ali-babe... Zli, ali komični veliki vezir koji uporno pokušava postati kalifom i pritom ne preza ni pred čim, ipak, planovi mu se uvijek izjalove. Vladajući kalif, priglupi, pretili i dobroćudni Harun-el-Pusah, nikad ne shvaća što mu Iznogud sprema. Radnja stripa se zbiva u srednjem vijeku U Bagdadu.
gledaj film


Biblijske priće - 12 ep.Biblija je najveća zbirka priča na svijetu, a za naše najmlađe gledaoce pripremili smo malu kolekciju najpoznatijih biblijskih priča u obliku crtanih filmova!
gledaj film


Duško dugouško - Zekoslav Mrkva - 15 ep.

Zekoslav Mrkva crtići puni su čiste komedije koju tako lako i bez muke stvara glavom i bradom Zekoslav Mrkva još poznat kao Bugs Bunny ili Duško Dugouško. Zekoslav Mrkva crtani filmovi ne bi bili zanimljivi da se u svakoj epizodi ne uplate neki od zanimljivih likova kao što je patak Dodo, tasmanijska neman ili nespretni lovac Milivoj. Uživajte u Zekoslav Mrkvi!
gledaj film