Budući je došlo do nekih promjena u konfiguraciji (kodiranju) neki video klipovi (ne svi!) koji su se prije mogli gledati bez problema (npr. Larin izbor itd...) sada više ne idu. Dobra vijest je da sam taj problem uspio riješiti, MEĐUTIM i vi biste trebali počistiti povijest iz vašeg internet preglednika da biste mogli dohvatiti novu konfiguraciju. Ukoliko ne znate kako to učiniti pročitajte ovdje. Hvala na razumijevanju!


Zmajeva Kulga
Zmajeva Kugla ( Dragon Ball ) je japanska manga serija ilustrovana od strane Akire Toriame. Prica prati avanture decaka Son Gokua od njegovog ranog detinjstva kako trenira borilacke vestine i izucava svet oko njega u potrazi sa sedam misticnijh kugli poznatijih kao Zmajeve kugle koje pozivaju zmaja koji izpunjava zelje kada su sve skupljene. Goku upoznaje nekoliko prijatelja i dosta neprijateljima sa kojima se bori, koji takodje traze kugle.
gledaj film


Kremenko - 33 ep.
Obitelj Kremenko, poznata i pod nazivom The Flintstones je američka animirana televizijska serija koju je producirala kompanija Hanna-Barbera Productions od 30. rujna 1960. do 1. travnja 1966. The Flintstones je bila jedna od najuspješnijih animiranih televizijskih serija svih vremena. Slobodno inspirirana igranim sitcomom The Honeymooners iz 1950-ih, Obitelj Kremenko je originalno prikazivan u američkim elitnim terminima šest sezona, od 1960. do 1966, na TV-mreži ABC.
gledaj film


Štrumpfovi - 43 ep.


Postoje teorije da je političko i ekonomsko uređenje Štrumpfova nalik komunizmu... Svi Štrumpfovi žive u šumi, plavi su, neodređene dobi, veličine razvijene gljive, osim Papa Štrumpfa, koji je star sa svojom širokom bijelom bradom. Štrumpfovi žive u savršenom gerontokratskom društvu, gdje su više-manje svi neodrasli i postoji samo jedan časni starina, autoritativni, no očinski lik u kojemu je pohranjena sva mudrost. U svim epizodama Papa Štrumpf ima glavnu i zadnju riječ, dok u epizodama gdje Papa Štrumpf izbiva iz sela u svijetu Štrumpfova zavlada nered. Zločesti je Gargamel, u ljudskom liku, s mačkom mu Azrielom, oličenje kapitalizma i nazadnjaštva.
gledaj film


He-Man i gospodari svemira - 11 ep.


Eternija, koja leži daleko iza najudaljenije zvijezde, jedan je od najzanimljivijih planeta u svemiru. Glavno mjesto je Eternos, koje služi kao dom mnogim ljudima, kao i kraljevskoj obitelji. Eternos je centar visoke razvijene tehnologije i znanosti, svijet magije i čarobnjaštva. No nijedna sila ili čarolija nije tako magična kao tajnoviti Dvorac sive lubanje. Glavni adut dobrih sila i zaštitnik Eternije je smrtnik, princ Adam. Čarobnica daje Adamu oružje i posebnu moć kojom se može transformirati u junaka zvanog He-Man, te uz pomoć Gospodara svemira braniti svoj planet i utvrdu. Držeći svoj magičan mač i vičući: "Sive lubanje silom! Ja imam moć!"
gledaj film


Pepa Prase - 30 ep.Pepa Prase je crtani film za decu mlađeg uzrasta u epizodama koje traju oko 5 minuta. Ovaj crtani film govori o Pepi,devojčici svinji,njenoj porodici i prijateljima. Pepa Prase se često druži i sa drugim životinjama. Pepa Prase ima mladjeg brata Džordža,Tatu Prase i Mamu Prase,kao i prijatelja Ričarda.Epizode opisu svakodnevne aktivnosti Pepe Praseta kao što je igra sa prijateljima,plivanje,vožnja bicikle,poseta baki i deki,jahanje,kupanje itd. Životinje u ovom crtanom filmu poseduju ljudske osobine pa tako voze automobile,pricaju,voze bicikle…
gledaj film


Traktor Tom i prijatelji - 50 ep.Na idiličnoj farmi Springhill hrabri i snalažljivi Traktor Tom i njegovi ljudski, životinjski i automobilski prijatelji zabavljaju se i proživljavaju pustolovine kroz rad i igru. Traktor Tom živi na farmi koja izgleda baš kao ona iz dječje mašte. Farma je puna maštovitih priča i šarenih likova. Farma Springhill sigurno je i pristupačno okruženje u kojem Traktor Tom i njegovi prijatelji zajedno rade, igraju se i rješavaju sve probleme koji se pojave uz humor i toleranciju. Traktor Tom i njegovi prijatelji međusobno si pomažu da bi postigli najbolje rezultate na farmi.
gledaj film


Iznogud - 32 ep.

Ćilimi, deve, duhovi, tete u maramama i sva menažerija koje se možete sjetiti iz Ali-babe... Zli, ali komični veliki vezir koji uporno pokušava postati kalifom i pritom ne preza ni pred čim, ipak, planovi mu se uvijek izjalove. Vladajući kalif, priglupi, pretili i dobroćudni Harun-el-Pusah, nikad ne shvaća što mu Iznogud sprema. Radnja stripa se zbiva u srednjem vijeku U Bagdadu.
gledaj film


Biblijske priće - 12 ep.Biblija je najveća zbirka priča na svijetu, a za naše najmlađe gledaoce pripremili smo malu kolekciju najpoznatijih biblijskih priča u obliku crtanih filmova!
gledaj film


Duško dugouško - Zekoslav Mrkva - 15 ep.

Zekoslav Mrkva crtići puni su čiste komedije koju tako lako i bez muke stvara glavom i bradom Zekoslav Mrkva još poznat kao Bugs Bunny ili Duško Dugouško. Zekoslav Mrkva crtani filmovi ne bi bili zanimljivi da se u svakoj epizodi ne uplate neki od zanimljivih likova kao što je patak Dodo, tasmanijska neman ili nespretni lovac Milivoj. Uživajte u Zekoslav Mrkvi!
gledaj film